M Miranda32 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2019 255 143 33 1 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Miranda32 #1 Semptomlarım çok degil ilacı verdiler ama kullanmıyorum cünkü midem rahatsız aşırı ilaç hassasiyetim var bide böyle dönemde mide sorunu yaşamak istemiyorum. Benim gibi ilaç kullanmadan geçirenler var mı? Ne önerirsiniz bu konuda
Semptomlarım çok degil ilacı verdiler ama kullanmıyorum cünkü midem rahatsız aşırı ilaç hassasiyetim var bide böyle dönemde mide sorunu yaşamak istemiyorum. Benim gibi ilaç kullanmadan geçirenler var mı? Ne önerirsiniz bu konuda
A adifeklc Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Kasım 2020 264 378 53 32 1 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Miranda32 #2 Benim bi yakınım ilaç kullanmadan doğal ürünler tüketerek atlattı ama pek de bi belirti göstermiyordu sadece testi pozitifti diyebilirim
Benim bi yakınım ilaç kullanmadan doğal ürünler tüketerek atlattı ama pek de bi belirti göstermiyordu sadece testi pozitifti diyebilirim
M Miranda32 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2019 255 143 33 1 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Miranda32 #3 Bide regl oluyorum. Doğal beslenmeye çalışıyorum zencefil bal kekik sumak