- 29 Eylül 2017
- 786
- 1.529
-
- Konu Sahibi anneyimbenanne
Ara gerekirse gelsin götürsünler korunakli getirip götürürler korkma. Beklemek daha kötü. Karninda bebek var.Ayrı konu açmak istemiyordum, aslında açılan genel konuya yazdım ama kimse dönüş yapmadı. 2-3 gündür geçmeyen öksürüğüm var, ateşim yok. Ve bu akşam ciğerlerim ağrımaya başladı. Ben dışarı çıkmıyorum ama eşim nüfusta görevli olduğu için haftaiçi hergün işe gidiyor, maalesef sürekli insan sirkülasyonu olan bir yer. Kendimizce önlemlerimizi aldık ama acaba o taşıyıcıydı da ben enfekte mi oldum? Hamileyim ve 22 aylık bebeğim var, şu an onlar için çok endişeliyim. Ya bulaştırdıysam? Ya karnındakine bir şey olursa? Ya bana bir şey olursa kızıma kim bakar? Mizaç olarak çok panik bir insan değilim ama felaket senaryoları dönüp duruyor kafamda, son günlerde vefat eden hamileleri de duyunca... 184ü arasam Ambulansla hastaneye götürseler ya hasta değilsem de orada hasta olursam? Gerçekten kafam çorba gibi.
Bence de arayın, test yapıp bakarlar, içiniz rahat eder..onlar tüm tedbirleri alır zaten..Ayrı konu açmak istemiyordum, aslında açılan genel konuya yazdım ama kimse dönüş yapmadı. 2-3 gündür geçmeyen öksürüğüm var, ateşim yok. Ve bu akşam ciğerlerim ağrımaya başladı. Ben dışarı çıkmıyorum ama eşim nüfusta görevli olduğu için haftaiçi hergün işe gidiyor, maalesef sürekli insan sirkülasyonu olan bir yer. Kendimizce önlemlerimizi aldık ama acaba o taşıyıcıydı da ben enfekte mi oldum? Hamileyim ve 22 aylık bebeğim var, şu an onlar için çok endişeliyim. Ya bulaştırdıysam? Ya karnındakine bir şey olursa? Ya bana bir şey olursa kızıma kim bakar? Mizaç olarak çok panik bir insan değilim ama felaket senaryoları dönüp duruyor kafamda, son günlerde vefat eden hamileleri de duyunca... 184ü arasam Ambulansla hastaneye götürseler ya hasta değilsem de orada hasta olursam? Gerçekten kafam çorba gibi.
Mrb geçen gunnbogaz ağrım vardı hafif ateş .. ama öksürük vs eklem.agrisi yok .. çok mu takiyorum bilmem hafif grip de olabilirim nasıl anladınız siz oldugunuzuGeçmiş olsun.
sanırım Türkiye’de eve gelip test yapıyorlar.
arayın ve bilgi alın mutlaka.
sürekli sıcak içecekler içmeye gayret gösterin.
portakal limon sıkıp için.
Çok iyi beslenin.
ben Coronavirus oldum ve atlattım.
herkeste aynı belirti olmuyor.
lütfen arayın ve bilgi alın.
geçmiş olsun.
Evet temizlik yaptım hatta çamaşır suyunu bir maddeyle yanlışlıkla beraber kullandım o gün çok basimm dönmüştü kötü olmustumYüksek ateş en büyük belirtiymiş, sizde yokmuş. Gıcık gibi olmuş olabilir, deterjan ile iş yaptıysanız, soluduysanız olabilir.
Yorgunluk ve eklem ağrısı var mı ona dikkat edin.
Geçmiş olsun.
Eklem ağrılarım,39 derece ile başlayıp 41’e kadar yükselen ateş,ishal,kusma,baş dönmesi,öksürük.Mrb geçen gunnbogaz ağrım vardı hafif ateş .. ama öksürük vs eklem.agrisi yok .. çok mu takiyorum bilmem hafif grip de olabilirim nasıl anladınız siz oldugunuzu
Çok geçmiş olsun canım bence kronik bir ağrıdır beslenmene dikkat et çünkü eşimin arkadaşının testi pozitif çıktı diye evden çağırmışlar megersem negatif çıkmış diğer yanında çalıştığı arkadaşlari pozitif doktorlar da musahade altına alalım nolur nolmaz demislar üç günde aynı odada kaldığı kişiden bulaşmış gidipte hastahaneye bulaşma riski çok yuksek panik yapma rabbim bebeginin yüzüne baksin inşaallah duanı çok bol yap eksit etme sağlıcakla kal canım..Ayrı konu açmak istemiyordum, aslında açılan genel konuya yazdım ama kimse dönüş yapmadı. 2-3 gündür geçmeyen öksürüğüm var, ateşim yok. Ve bu akşam ciğerlerim ağrımaya başladı. Ben dışarı çıkmıyorum ama eşim nüfusta görevli olduğu için haftaiçi hergün işe gidiyor, maalesef sürekli insan sirkülasyonu olan bir yer. Kendimizce önlemlerimizi aldık ama acaba o taşıyıcıydı da ben enfekte mi oldum? Hamileyim ve 22 aylık bebeğim var, şu an onlar için çok endişeliyim. Ya bulaştırdıysam? Ya karnındakine bir şey olursa? Ya bana bir şey olursa kızıma kim bakar? Mizaç olarak çok panik bir insan değilim ama felaket senaryoları dönüp duruyor kafamda, son günlerde vefat eden hamileleri de duyunca... 184ü arasam Ambulansla hastaneye götürseler ya hasta değilsem de orada hasta olursam? Gerçekten kafam çorba gibi.
Arayın ama cocuklara gecmiyor korkmayın biz 3 daire yasıyoruz ektim kayınvalidem.. Hepsi pozitif cıktı bende hamile oldugum için gitmedim 1 haftadan fazladır evdeyim.
Panik yapmayın gelen arkadaşlara bilgi verin. Bizde herhangi belirti yok esımde bende ve cocuklar da.
Çok geçmiş olsun canım bence kronik bir ağrıdır beslenmene dikkat et çünkü eşimin arkadaşının testi pozitif çıktı diye evden çağırmışlar megersem negatif çıkmış diğer yanında çalıştığı arkadaşlari pozitif doktorlar da musahade altına alalım nolur nolmaz demislar üç günde aynı odada kaldığı kişiden bulaşmış gidipte hastahaneye bulaşma riski çok yuksek panik yapma rabbim bebeginin yüzüne baksin inşaallah duanı çok bol yap eksit etme sağlıcakla kal canım..
Ara gerekirse gelsin götürsünler korunakli getirip götürürler korkma. Beklemek daha kötü. Karninda bebek var.
Bence de arayın, test yapıp bakarlar, içiniz rahat eder..onlar tüm tedbirleri alır zaten..
Geçmiş olsun.
sanırım Türkiye’de eve gelip test yapıyorlar.
arayın ve bilgi alın mutlaka.
sürekli sıcak içecekler içmeye gayret gösterin.
portakal limon sıkıp için.
Çok iyi beslenin.
ben Coronavirus oldum ve atlattım.
herkeste aynı belirti olmuyor.
lütfen arayın ve bilgi alın.
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun iyilesmissiniz ama iyi tarafından bakın bizim bir akraba öldüEklem ağrılarım,39 derece ile başlayıp 41’e kadar yükselen ateş,ishal,kusma,baş dönmesi,öksürük.
baya ağır geçirdim ben.
Bunu ben degil saglık çalışanları söyledi bende içinizi rahatlatmak için bilgi verdim. Tabiki kesin birşey yoktur.Çocuklara geçmiyor diye kesin bir kaide yok maalesef, 13 aylık enfekte olan da var, şükür iyileşmiş, annesi kötüye gidiyor diye sezaryenle alınıp 2 gün sonra anneciğinin arkasından giden de... size de geçmiş olsun, bulaşmaz inşallah.
Olur mu canm çocuklara geçyor ama belirti vermyor çocuklar bu durumda süper taşıyıcı oluyor.. O yüzden çocuklarnızı yaşlılardan uzak tutun diyorlar tvlerde..Bunu ben degil saglık çalışanları söyledi bende içinizi rahatlatmak için bilgi verdim. Tabiki kesin birşey yoktur.
Muayene olursanuz test yapilir cunku hamileyken radyolojik inceleme yapılamaz. Ayrica pozitif teshis konsa bile etkili bir tedavi yok kullanilan ilaclar antibiyotik ve bir antiviral ilac. Durumu kotu olmayanlar evde tecrit ediliyor. Giderseniz olmadi siz bunu talep edersiniz. Ama sakin korunaklı maske vs ile gidin hamilesiniz ve gideceginiz poliklinik corona pozitif suphesi olanlarin gittigi yer ordaki heryer riskli doktorun bile hergun pozitif suphelilerle ugrastigini dusunursek o bile supheli. Yani herkesten herseyden kendinizi pozitifmis gibi koruyun. Ama sunu unutmayin teshis konsa bile kesin tedavisi yok ve siz hamile oldugunuz icin zaten size kullanilamaz. Eger durumun agirlasirsa (Allah korusun) anne sagligini dusunup ilac tedavisi kullanilabilir.Ayrı konu açmak istemiyordum, aslında açılan genel konuya yazdım ama kimse dönüş yapmadı. 2-3 gündür geçmeyen öksürüğüm var, ateşim yok. Ve bu akşam ciğerlerim ağrımaya başladı. Ben dışarı çıkmıyorum ama eşim nüfusta görevli olduğu için haftaiçi hergün işe gidiyor, maalesef sürekli insan sirkülasyonu olan bir yer. Kendimizce önlemlerimizi aldık ama acaba o taşıyıcıydı da ben enfekte mi oldum? Hamileyim ve 22 aylık bebeğim var, şu an onlar için çok endişeliyim. Ya bulaştırdıysam? Ya karnındakine bir şey olursa? Ya bana bir şey olursa kızıma kim bakar? Mizaç olarak çok panik bir insan değilim ama felaket senaryoları dönüp duruyor kafamda, son günlerde vefat eden hamileleri de duyunca... 184ü arasam Ambulansla hastaneye götürseler ya hasta değilsem de orada hasta olursam? Gerçekten kafam çorba gibi.