• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CORONA GEÇİRENLER BAKABİLİR MİSİNİZ ?

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.575
448
hukuk
Hanımlar 3 gündür geçmeyen başağrım var ve bu beni aptal gibi yapıyor .Erken yatmama rağmen sabah işe zorla kalkıyorum. Gece wc ye uyanıyorum bir kalkıyorum başım resmen çatlıyor. Migrenim falanda yok. Corona belirtisi mi tek başına bu şekilde belirti yaşayan var mı acaba ? Test için gitsem yapmazlar çünkü ... Arkadaşımın arkadaşı sadece corona olmuş tek belirtisi baş ağrısıymış. Bu durumu yaşayan oldu mu içinizde?

Ah canım çok geçmiş olsun.. Benimde hiçbir fikrim yok.. Birşey diyemeyeceğim ama sen dikkat et kendine yine de. Baş ağrısı olarak duymadım hiç ama varmış demek ki.. Koronayı düşündükçe bende nefes alamıyorum gibi oluyorum sanki.. Psikolojik olarak korona oldum gibi hissediyorum..çok kafana takma bakalım geçecek mi ağrın. Kafana taktıkça daha da ağrır..

Evet sadece baş ağrısı da Corona çıkabiliyor. Özel yerlerde test yaptırabilirsin parayla.

Akşam TV doktor dedi baş ağrısi Corona belirtisi diye tanıdıgim biri baş agrisiyla devlette test yaptırdı pozitifti sonucu

Ay yaaa Allah korusun 😔😔😔 kardesimin karantinasi doldu yine test verdi yine pozitifff

Back
X