Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrarlayan düşüklerim var bi yandan da çok istiyorum ama kararsızım sanırım.Eşiniz ve siz saglikliysaniz eğer bebek fikrini erteleyebilirsiniz. Ama ben gibi tüp bebek tedavisi görüyorsanız yapacak birşey yok ☺
Corona bitecek bişey değil hele ki bizim ki gibi ülkelerde. Üstelik dışarıya açık bir ülkede bile varlığını surdurse devamlılığı olacak. Yani Corona yüzünden bebek yapma fikrini ertelemek mantıklı değil. Tedbirli olun kontrollerinize gidinKızlarr sizce bu dönemde gebelik düşünmek sıkıntılı mı hastenelere gidemiyoruz eskisi gibi ne olacak belli değil kafam çok karışık ne düşünüyorsunuz bu konuda corona döneminde bebek fikrine :/
Yok evet biteceğe benzemiyor zaten böyle devam ederseCorona bitecek bişey değil hele ki bizim ki gibi ülkelerde. Üstelik dışarıya açık bir ülkede bile varlığını surdurse devamlılığı olacak. Yani Corona yüzünden bebek yapma fikrini ertelemek mantıklı değil. Tedbirli olun kontrollerinize gidin
Şöyle anlatıyım korona başlangıcından hemen sonra hamile kaldım hastaneye gideceğim zaman zaten randevu ile gidiyorum dezenfektan maske eldiven vs hepsini yanımda bulunduruyorum hatta maskeme dokunursam diye eldiveni çıkarmadan bile dezenfektan sürüyorum sonuçta eldivende olan da geçer hastanede mümkün oldukça az bulunuyorum kimseyle temas etmiyorum . Ama yolun yarısını geçtik Bi şekilde dikkat edildiği sürece sorun yok tabi bide dogum zamanı var onun içinde araştırıp en güvenli temiz yerde yaparsak bizden iyisi olmaz herhalde bence pek sorun olmuyor ya çok var benimle aynı haftada olan ve sorunsuz geçirdik bu dönemi çok şükürKızlarr sizce bu dönemde gebelik düşünmek sıkıntılı mı hastenelere gidemiyoruz eskisi gibi ne olacak belli değil kafam çok karışık ne düşünüyorsunuz bu konuda corona döneminde bebek fikrine :/
Rabbim sağlıkla kucağınıza alamayı nasip etsin.evet bu konuda hassasim ya bulaşırsa diye ama geç olur diye de ertelemek istemiyorumŞöyle anlatıyım korona başlangıcından hemen sonra hamile kaldım hastaneye gideceğim zaman zaten randevu ile gidiyorum dezenfektan maske eldiven vs hepsini yanımda bulunduruyorum hatta maskeme dokunursam diye eldiveni çıkarmadan bile dezenfektan sürüyorum sonuçta eldivende olan da geçer hastanede mümkün oldukça az bulunuyorum kimseyle temas etmiyorum . Ama yolun yarısını geçtik Bi şekilde dikkat edildiği sürece sorun yok tabi bide dogum zamanı var onun içinde araştırıp en güvenli temiz yerde yaparsak bizden iyisi olmaz herhalde bence pek sorun olmuyor ya çok var benimle aynı haftada olan ve sorunsuz geçirdik bu dönemi çok şükür
Zaten genelde hemen hamile kalınmıyor çok nadir öyle denedigi ay hamile kalan şanslıysanız olur tabi ama bence ertelemeyin sonuçta bu hastalık ne zaman biter bilinmez yıllarca devam edebilir siz boşuna zaman kaybetmeyin önlem aldıktan sonra bişey olmaz sonuçtaRabbim sağlıkla kucağınıza alamayı nasip etsin.evet bu konuda hassasim ya bulaşırsa diye ama geç olur diye de ertelemek istemiyorum
Amin inşallah Rabbim tüm isteyene nasip etsin.tedavi sürecim olacak benim öyle hadi hamilelik düşüneyim diyemiyorum maalesefBen tam tersi düşünüyorum bu zamanlama da gebelik çok çok zor.. Şuan hastaneler tıklım tıklım dolu covid19 dan.. Kardeşim hamile ve korona riski var annem korona pozitif biz pozitif kızcağız korkudan mahvoldu ilaçta kullanması yasak..Bizden dolayı karantina da kapı dışarı çıkması yasak.. Kontrollerine gidemiyor çünkü hastane çok riskli doktor sıkıntı yoksa gelme diyor.. Vaka sayısı çok fazla burada.. Eylül Ekim çok daha fazla olunacağı söyleniyor.. Eğer sağlık probleminiz yok ise tedavi görmüyor iseniz en azından kış dönemini atlatsaniz.. Gönlünüze göre istediğiniz zaman nasip etsin Rabbim...
Coronanin en pik yaptığı dönemde hamile kaldım. En riskli donemlerde tahliller verdim, kontrollere gittim onlemler alarak...Hani 4 günlük, 3 günlük sokağa çıkma yasakları vs...yine de iyiki olmuş diyorum. :) beklemeyin sakın. Pandemi biteceği zamanı biliyor muyuz? Hayır:) peki her istediğimizde korunmayı bıraktığımız an çocuk oluyor mu? Bizim 1 yıla yakın olmadı. Kisiye göre degisiyorKızlarr sizce bu dönemde gebelik düşünmek sıkıntılı mı hastenelere gidemiyoruz eskisi gibi ne olacak belli değil kafam çok karışık ne düşünüyorsunuz bu konuda corona döneminde bebek fikrine :/
Ne güzel özetlemişsiniz çok teşekkür ederimCoronanin en pik yaptığı dönemde hamile kaldım. En riskli donemlerde tahliller verdim, kontrollere gittim onlemler alarak...Hani 4 günlük, 3 günlük sokağa çıkma yasakları vs...yine de iyiki olmuş diyorum. :) beklemeyin sakın. Pandemi biteceği zamanı biliyor muyuz? Hayır:) peki her istediğimizde korunmayı bıraktığımız an çocuk oluyor mu? Bizim 1 yıla yakın olmadı. Kisiye göre degisiyorsiz deneyin, bebek geleceği zamanı bizden daha iyi biliyor
![]()
Tekrarlayan dusuklerinizin sebebi araştırıldı mi ? Belki de uzun bir süreç sizi bekliyordur. O yüzden beklemeniz yararınıza olabilirTekrarlayan düşüklerim var bi yandan da çok istiyorum ama kararsızım sanırım.
O yüzden BEKLEMEMENİZ yararınıza olabilir. Telefon otomatik düzeltiyor daTekrarlayan dusuklerinizin sebebi araştırıldı mi ? Belki de uzun bir süreç sizi bekliyordur. O yüzden beklemeniz yararınıza olabilir
Evet genetiğe bakıldı ve pıhtılaşmaya var maalesef.ve adet düzensizliği çok yolum var sanırım :/O yüzden BEKLEMEMENİZ yararınıza olabilir. Telefon otomatik düzeltiyor da![]()
Eğer sadece sorun pıhtılaşmaysa uzun yolunuz yok.Evet genetiğe bakıldı ve pıhtılaşmaya var maalesef.ve adet düzensizliği çok yolum var sanırım :/
Adet düzenim hiç oturmadı ne kullanıysam fayda etmedi pıhtılaşmada hergün iğne olmaktan korkuyorumEğer sadece sorun pıhtılaşmaysa uzun yolunuz yok. ☺ Adet duzensizliginiz hormonlariniz sebebiyleyse biraz ugrastirabilir
Bebeklerimiz için mecbur katlanacagiz canımAdet düzenim hiç oturmadı ne kullanıysam fayda etmedi pıhtılaşmada hergün iğne olmaktan korkuyorum
Sanırım öyle katlanacaz .sizde demi pıhtılaşma varBebeklerimiz için mecbur katlanacagiz canım ☹ göbek aciyinca koldan vururuz kol aciyinca göbeğe devam