corlunun hanimlari komsu sorunu olanlar dertleselim mi :(

Hem konu aciyorsunuz hem yorumlayanlari tersliyorsunuz ne ayip hic acmayin hosunuza gitmeyen yorumları okumak istemiyorsanız herkes konu aciyo ama kimse terslemiyo teşekkür ediyo yada cevap vermiyo
Yorumlar karismis birbirine yazdim okursun haberin olsun diye yazdim canim assagilamaya hacet yoktu sonucta diye dusunuyorm ben yardim istedim bi nebze zaten moralim bozuk neticede haksiz miim

Zatwn corlulu degil ki cogu ben burda yasiorum burdan olan da katilsin die corlu yazdım hanimciklar..

Merhaba ,

Kabul etmek istemeseniz de sorununuz bulunduğunuz yer ile alakalı değil. Küçük yaşta evlenmiş olabilirsiniz , tecrübesiz olabilirsiniz. Ancak yaşadıklarınızdan sonra tecrübe edinmişsinizdir. sanırım ki.

Sorunlarınızı çözebilecek konumda iken sürekli eşiniz ve aile hayatınızdan dert yandı iseniz ; sizin tabirinizle "elit" komşularınız : sorunlarınızın çözümsüz olduğunu düşünerek o zaman yol yakınken ayrılın ,hayatınıza odaklanın demiş olabilirler.

Komşularınızla sohbetlerinizde anlattığınız hiç bir şey sır değildir. Sonrasında kırılmak ve incinmek istemiyorsanız aile içinde kalması gereken konularınızı anlatmamayı seçebilirsiniz.

"benden de sana tavsiye kimseye bisei cok gorme allah verir basina anlarsin" witch hunt a yazdığınız bu cümle ile ayıp etmişsiniz.

Sonraki mesajınızda yer alan "hanımcıklar" hitabınızı da yakışıksız buldum. Bir ima ve ironi seziliyor.

Tesekkur ederim konuyu kapatiyorum zTende bulamadim bir turlu ironi yok emin olun uslup meselesi diyelim zaten actigima da pisman oldum koni nasil silinir bilen varmi acaba

Hanimciklar kelimesini gunluk hayatimda genc citi piti hanimlar manasinda kullanirim burda biir bir tepki verince ardindan illa olumsuz seyi desteklemek moda olmus anlasilan ben yillarca kullandim bu steyi ara vermistim denk geldi boylesi de ilginc neyse hanimefendi ilk yazdiginda beni akilsiz assagilar tarzda ukalaca yazmis ben burda kendimi assagilatmam kusura bakmsin kimse elestiri ile hakaret icerikli ithami ayirdedemiyorsaniz elbst ben yada baskasi cevabinizi alkrsiniz ukalalkvin anlami hoktu hakettigini aldi

Özelini anlatmak,karşındakine yorum yapma hakkını tanımak demektir.Anlatma anlatmasınlar.

o kadınlar bi tek corluda yok cnm :)) sende hata niye samimiolup özelini anlatıyosunki bu tip kadınlar insanın azından lafı alırlar daha kafayı cevirmeden 10 dilde çeviri yaparlar. sen bence ne olursa olsun kim ne derse desin görüşme bunlarla.. kimseyle samimi olma yada evini değiştir

Benimle eMir verir gibi konusmazsaniz sevinirim,Allah basima vermez merak etmeyin cunku ben cenemi tutmayi bilirim iyi geceler ...
Bana laf sokmadan dusunseydiniz bi uzuntum var ustune strese sokuyorsun buyuk konusuyorsun anlarsin bi gun emin ol
cnm sana arkadaş kötü bişe demediki. sadece yazını okuyamamış ve sana yapman gerekeni söylemiş. maşallah demedigini bırakmadın burda herkez sana iyi yada kötü yorum yapacaktır. önemli olan içinden kendine ders alman. ama maşallah dil fırıncı küregi gibi. MAdem bu kdr konusuyodun komsularınada derslerini verseydinde onlarda böyle arkandan atıp tutmasalardı.

arkadaş da sen der demez susar emredersin
derdini açıyorsun karşındakine saygılı olacaksın okunaklı yazacaksın yok öyle
kimse sana sağlıklı cvplar veremez bu durumda..

elit olmak , boşanmak nasıl bir mantık kurdunuz acaba

siz kendinizi aşalatmıyorsunuz da karşınızdakileri pekela aşalamaya çalışıyorsunuz o ne olacak

bir kere biri de Trakyanın insanları çok soğuk bilmem ne diye konu açmıştı genellememek lazım

dedikodu yapan her yerde var sadece çorlu da değil ya

demek ki ellerine malzemeyi veren sensin

kan kussanızda çevrenize kızılcık şerbeti içtim demelisiniz. ben komşularıma anneme babama kayınvalideme kayınbabama hiç anlatmam evimde eşimle yaşadığım sorunları. rabbim çok büyük sorun yaşatmadı ama arkadaşlarımdan görüyorum en ufak sorunu bile anlatıyorlar

Yok yanlis anlamissiniz corldan da birileri varsa buyursun diye yazdim arkadasim kurukafa degilimdir oyle koca bolgeyi kotuleyim dedigim kisiler trakyali da degil zaten ki boyle bisey yapayim yanlis anlamissin

Haklisin oyle yaptim tartismaya vsSmahal vermeden gorusmeyi biraktim en iyi cevap oldu tabi dogtusu evi tasimayi dusundum esim de insan olsalar boyle yapmazlar utanilcak durumda olanlar onlar biz niye tasiniorız sevındırme bunları dıyor haklı da ama ne bıleyım dun bırden dertlendım oyle ıste

Soslu_makarna,benim hala umudum var, adigelvan,emıın olun komsularım da kı bırkac kısı hepsı degıl elbette cevabını saglam aldılar lakın ınsan ıste ıcınde sıkıntıya swbep oluor tekrar edıyorum burda cok gayet guzel olumlu yada olumsuz cevap verenler de var okursanız anlarsınız, sınekten yag cıkarırcasına ustune gelmıs genelı hadı bende bahane edeyım topluma katılayım psıkolojısinde olanlar sadece bu son cevabım sıze daha ciddiye almıyıcam zaten hakaretvarı konusmak la kı yazmıs ben cenemi tutarım esıttır ceneni tuutmuyosun yok ukalaca akıl vermrler kısıyı eleştırmek arasındakı ayrımı gorecek yasta olmanız lazım burdsysanız ben ne yasadıgumı anlatsam donarsınız bos kuru konusmayın 2 gunluk ınsan da degıl o komsu dedıgım 2 kısı bı guven dostluk olusmus arada sonucta emınım sızım sırdasınız yok emınım ona zaten .bu sıze son cevabımdı daha kale almıyorum sevıyenıze de ınmıuorum

Çorlu'daki yasiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…