- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
-
- Konu Sahibi Moredarklife
Yorumlar karismis birbirine yazdim okursun haberin olsun diye yazdim canim assagilamaya hacet yoktu sonucta diye dusunuyorm ben yardim istedim bi nebze zaten moralim bozuk neticede haksiz miimHem konu aciyorsunuz hem yorumlayanlari tersliyorsunuz ne ayip hic acmayin hosunuza gitmeyen yorumları okumak istemiyorsanız herkes konu aciyo ama kimse terslemiyo teşekkür ediyo yada cevap vermiyo
yok arkadasim hem tanisma olur hem denk gelir diyerekten actim hemde dertlesme sana pohpohla diyen yok belliki stres sinir cikarticak kimse ariyorsun bende bi suru bana aykiri forum goruyorum ama yazmam gerek yok durduk yere tavsiyen icin sag ol ama benden de sana tavsiye kimseye bisei cok gorme allah verir basina anlarsin
Zatwn corlulu degil ki cogu ben burda yasiorum burdan olan da katilsin die corlu yazdım hanimciklar..
Tesekkur ederim konuyu kapatiyorum zTende bulamadim bir turlu ironi yok emin olun uslup meselesi diyelim zaten actigima da pisman oldum koni nasil silinir bilen varmi acabaMerhaba ,
Kabul etmek istemeseniz de sorununuz bulunduğunuz yer ile alakalı değil. Küçük yaşta evlenmiş olabilirsiniz , tecrübesiz olabilirsiniz. Ancak yaşadıklarınızdan sonra tecrübe edinmişsinizdir. sanırım ki.
Sorunlarınızı çözebilecek konumda iken sürekli eşiniz ve aile hayatınızdan dert yandı iseniz ; sizin tabirinizle "elit" komşularınız : sorunlarınızın çözümsüz olduğunu düşünerek o zaman yol yakınken ayrılın ,hayatınıza odaklanın demiş olabilirler.
Komşularınızla sohbetlerinizde anlattığınız hiç bir şey sır değildir. Sonrasında kırılmak ve incinmek istemiyorsanız aile içinde kalması gereken konularınızı anlatmamayı seçebilirsiniz.
"benden de sana tavsiye kimseye bisei cok gorme allah verir basina anlarsin"witch hunt a yazdığınız bu cümle ile ayıp etmişsiniz.
Sonraki mesajınızda yer alan "hanımcıklar" hitabınızı da yakışıksız buldum. Bir ima ve ironi seziliyor.
Özelini anlatmak,karşındakine yorum yapma hakkını tanımak demektir.Anlatma anlatmasınlar.Arkadaslar merhabalr 3 yoldor corludayım, geldıgomden berı eşimle bıtmek bilmeyen sorunlar cok oldu oyle gunlerım oldu kı gecem gunum ucurımda boslukta gobıydım tabı ilk sarıldıgım guven veren komsular oluyor cevrem olmayınca burda velhasıl yazları genelde kavgalarımız oldu 2 yazda da anne evıne gıdıp geldım her donusumde bor dedıkodu furyası ustelık tanımayanlar benı hıc tanıyanlarla atıp tıtup ustune ekleyip ozel falan kalmadan atip tutmuslar gerekce de oyle gittin ki gelirsin sanmadik... gelmesem de boyle mi ol.aliydi geldim onlardan uzak durdum bu sefer yeni gelenler davet etti kaynastk vs derken onlarla sirdas oldum onlar da elit ya bosan da bosan baska cOZum yok bu defa birazda bu gazla adamin iyice ziddina gittim derken bir baktim yine anne evinin yolunu tuttum bosaniyorduk az daha mahkemeler falan derken dank etti o varligima hizmetime gelen komsular ne bir arama ne sorma bir de gelirsen kimse sana iyi gozle bakmayacak demesin mi ablam gibi gordugum velhasil geldim 3 yasinda evladim var kolay mi duzeldi de esimle aramiz simdi hep destekcim sukur ailesine karsi da cevreye karsi da ama bir grup burda gecen seneden son anlattigim 2. Grupta onceki seneden kafayi yiyicem assagida tahrik etmeler yalniz kaldin vari ne yaptim iyilikten baska hic bir sey ama bunlar hep bir garip anlayamiyorum bir akil verin
Benimle eMir verir gibi konusmazsaniz sevinirim,Allah basima vermez merak etmeyin cunku ben cenemi tutmayi bilirim iyi geceler ...
cnm sana arkadaş kötü bişe demediki. sadece yazını okuyamamış ve sana yapman gerekeni söylemiş. maşallah demedigini bırakmadın burda herkez sana iyi yada kötü yorum yapacaktır. önemli olan içinden kendine ders alman. ama maşallah dil fırıncı küregi gibi. MAdem bu kdr konusuyodun komsularınada derslerini verseydinde onlarda böyle arkandan atıp tutmasalardı.Bana laf sokmadan dusunseydiniz bi uzuntum var ustune strese sokuyorsun buyuk konusuyorsun anlarsin bi gun emin ol
arkadaş da sen der demez susar emredersinArkadasim saol o kadar aklim yoktu zaten klavye hatasi olmus olabilir moral bozacaksan anlamadiysan yazmassin paxar mali gibi kim dokmus pardon da 1 2 kisi samimi olur o kadar corluyu suclayan kim ben yakin varsa gorusutuz de diyerekten actim topigi moral bozacaksan sus
Arkadaslar merhabalr 3 yoldor corludayım, geldıgomden berı eşimle bıtmek bilmeyen sorunlar cok oldu oyle gunlerım oldu kı gecem gunum ucurımda boslukta gobıydım tabı ilk sarıldıgım guven veren komsular oluyor cevrem olmayınca burda velhasıl yazları genelde kavgalarımız oldu 2 yazda da anne evıne gıdıp geldım her donusumde bor dedıkodu furyası ustelık tanımayanlar benı hıc tanıyanlarla atıp tıtup ustune ekleyip ozel falan kalmadan atip tutmuslar gerekce de oyle gittin ki gelirsin sanmadik... gelmesem de boyle mi ol.aliydi geldim onlardan uzak durdum bu sefer yeni gelenler davet etti kaynastk vs derken onlarla sirdas oldum onlar da elit ya bosan da bosan baska cOZum yok bu defa birazda bu gazla adamin iyice ziddina gittim derken bir baktim yine anne evinin yolunu tuttum bosaniyorduk az daha mahkemeler falan derken dank etti o varligima hizmetime gelen komsular ne bir arama ne sorma bir de gelirsen kimse sana iyi gozle bakmayacak demesin mi ablam gibi gordugum velhasil geldim 3 yasinda evladim var kolay mi duzeldi de esimle aramiz simdi hep destekcim sukur ailesine karsi da cevreye karsi da ama bir grup burda gecen seneden son anlattigim 2. Grupta onceki seneden kafayi yiyicem assagida tahrik etmeler yalniz kaldin vari ne yaptim iyilikten baska hic bir sey ama bunlar hep bir garip anlayamiyorum bir akil verin
Hanimciklar kelimesini gunluk hayatimda genc citi piti hanimlar manasinda kullanirim burda biir bir tepki verince ardindan illa olumsuz seyi desteklemek moda olmus anlasilan ben yillarca kullandim bu steyi ara vermistim denk geldi boylesi de ilginc neyse hanimefendi ilk yazdiginda beni akilsiz assagilar tarzda ukalaca yazmis ben burda kendimi assagilatmam kusura bakmsin kimse elestiri ile hakaret icerikli ithami ayirdedemiyorsaniz elbst ben yada baskasi cevabinizi alkrsiniz ukalalkvin anlami hoktu hakettigini aldi
Yok yanlis anlamissiniz corldan da birileri varsa buyursun diye yazdim arkadasim kurukafa degilimdir oyle koca bolgeyi kotuleyim dedigim kisiler trakyali da degil zaten ki boyle bisey yapayim yanlis anlamissinsiz kendinizi aşalatmıyorsunuz da karşınızdakileri pekela aşalamaya çalışıyorsunuz o ne olacak
bir kere biri de Trakyanın insanları çok soğuk bilmem ne diye konu açmıştı genellememek lazım
dedikodu yapan her yerde var sadece çorlu da değil ya
demek ki ellerine malzemeyi veren sensin
Haklisin oyle yaptim tartismaya vsSmahal vermeden gorusmeyi biraktim en iyi cevap oldu tabi dogtusu evi tasimayi dusundum esim de insan olsalar boyle yapmazlar utanilcak durumda olanlar onlar biz niye tasiniorız sevındırme bunları dıyor haklı da ama ne bıleyım dun bırden dertlendım oyle ısteo kadınlar bi tek corluda yok cnm :)) sende hata niye samimiolup özelini anlatıyosunki bu tip kadınlar insanın azından lafı alırlar daha kafayı cevirmeden 10 dilde çeviri yaparlar. sen bence ne olursa olsun kim ne derse desin görüşme bunlarla.. kimseyle samimi olma yada evini değiştir
Çorlu'daki yasiyorsuncnm sana arkadaş kötü bişe demediki. sadece yazını okuyamamış ve sana yapman gerekeni söylemiş. maşallah demedigini bırakmadın burda herkez sana iyi yada kötü yorum yapacaktır. önemli olan içinden kendine ders alman. ama maşallah dil fırıncı küregi gibi. MAdem bu kdr konusuyodun komsularınada derslerini verseydinde onlarda böyle arkandan atıp tutmasalardı.
Çorludami yasiyorsun