corlunun hanimlari komsu sorunu olanlar dertleselim mi :(

özelinizi aileniz dahil komşularınıza anlatmamanız gerektiğinin bir kanıtı daha bu yaşadığınız durum

Ne dediniz ,ne demeye calistiNiz iKi kere okudum anlamadim..Dedikoducu her yerde vardir,siz aileNizin sirlarini ortaliga pazar mali gibi dokerseNiz ve kendi akliNizla degil basklariNin akliyla hareket ederseniz bunlar normal ..Sorun Corlu da degil yani...

Arkadasim saol o kadar aklim yoktu zaten klavye hatasi olmus olabilir moral bozacaksan anlamadiysan yazmassin paxar mali gibi kim dokmus pardon da 1 2 kisi samimi olur o kadar corluyu suclayan kim ben yakin varsa gorusutuz de diyerekten actim topigi moral bozacaksan sus

Kizlar kisaca dost kazigi 1 yil evine gunluk gwlip giden insanlar oturup gecmisinden bugune anlatan insanlar bir iki kisiyi dost gorup zor gunumde dert anlatmisim ablam buyugum diyerekten sonrasinda cikan dedikodular ustelik ustune katarak ve digerlerini gorusmemesi icin orgutlemis onlarda onun akliyla bana tavir aliyorlar sirf kendi kotu olmasin diye

Siz Corlu da oturanlar taNisalim diye mi actiniz ,topigi ???Komsum dedi bende esimle kavga ettim demediniz mi ? Ben mi yanlis anladim acaba yapmayin Allah askina ,bi oncekiler atip tutmus,bir sonrakiler ELIT dedikoducuymus ama her sey sizi bulmus ozellikle Corlu da ...
Buraya sizi pohpohlamak isteyenler yazmayacak herkes kendi yorumunu yazacak begenmiyorsaniz konu acmayin..Benden bir tavsiye elin akliyla da hareket etmeyin ,ne Corlu da ,ne Konya da ...

bende 21 yaşında evlendim.bilmediğim bir şehre geldim.annem 10 saat ablam 6 saat uzakta ve bir sürü arkadaşım var.
eşimle ilgili evliiğimle ilgili kimseye bişey anlatmam.sonrasında dillendirilmesinden ya da yüzüme vurulmasından korkarım.

kimseye özelini anlatma

Yazdim okursun

18 yasimdaydim evlendiimde bende insan demek dusunce denize sasiriyormus anladin zaten de uzuntusu bana oldu tabi insanoglu sasar beser elbet ama bende de cok kisinin sirri var anlatmam kimseye kendime bile unuturum bilerek seytan durtmesin die insan olan yapar mi siZce insan basina gelmesinden korkmaz mi hic

yavv bizimkiler öyle sey demez pek onların gercek corlulu oldugunu zannetmiyorum valla ben trakyalılar öyle degil cünkü
bu arada ben arsa arıyroum ama lüleburgaz corlu babaesli arsa fiyatları nasıl bide gelismekte olan bi yer biraz fikir verirsen süper olır :)9

Zatwn corlulu degil ki cogu ben burda yasiorum burdan olan da katilsin die corlu yazdim hanimciklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…