- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
-
- Konu Sahibi Moredarklife
Herkese buyrun lutfensadece çorlunun hanımları mı
Arkadasim saol o kadar aklim yoktu zaten klavye hatasi olmus olabilir moral bozacaksan anlamadiysan yazmassin paxar mali gibi kim dokmus pardon da 1 2 kisi samimi olur o kadar corluyu suclayan kim ben yakin varsa gorusutuz de diyerekten actim topigi moral bozacaksan susNe dediniz ,ne demeye calistiNiz iKi kere okudum anlamadim..Dedikoducu her yerde vardir,siz aileNizin sirlarini ortaliga pazar mali gibi dokerseNiz ve kendi akliNizla degil basklariNin akliyla hareket ederseniz bunlar normal ..Sorun Corlu da degil yani...
Dogru kucuk evlenmenin bedelleri bu oldu yaninda buyuk yok anne yok kaynana yok kolay degilözelinizi aileniz dahil komşularınıza anlatmamanız gerektiğinin bir kanıtı daha bu yaşadığınız durum
Arkadasim saol o kadar aklim yoktu zaten klavye hatasi olmus olabilir moral bozacaksan anlamadiysan yazmassin paxar mali gibi kim dokmus pardon da 1 2 kisi samimi olur o kadar corluyu suclayan kim ben yakin varsa gorusutuz de diyerekten actim topigi moral bozacaksan sus
Siz Corlu da oturanlar taNisalim diye mi actiniz ,topigi ???Komsum dedi bende esimle kavga ettim demediniz mi ? Ben mi yanlis anladim acaba yapmayin Allah askina ,bi oncekiler atip tutmus,bir sonrakiler ELIT dedikoducuymus ama her sey sizi bulmus ozellikle Corlu da ...
Buraya sizi pohpohlamak isteyenler yazmayacak herkes kendi yorumunu yazacak begenmiyorsaniz konu acmayin..Benden bir tavsiye elin akliyla da hareket etmeyin ,ne Corlu da ,ne Konya da ...[/Q yok arkadasim hem tanisma olur hem denk gelir diyerekten actim hemde dertlesme sana pohpohla diyen yok belliki stres sinir cikarticak kimse ariyorsun bende bi suru bana aykiri forum goruyorum ama yazmam gerek yok durduk yere tavsiyen icin sag ol ama benden de sana tavsiye kimseye bisei cok gorme allah verir basina anlarsin
Yazdim okursunSiz Corlu da oturanlar taNisalim diye mi actiniz ,topigi ???Komsum dedi bende esimle kavga ettim demediniz mi ? Ben mi yanlis anladim acaba yapmayin Allah askina ,bi oncekiler atip tutmus,bir sonrakiler ELIT dedikoducuymus ama her sey sizi bulmus ozellikle Corlu da ...
Buraya sizi pohpohlamak isteyenler yazmayacak herkes kendi yorumunu yazacak begenmiyorsaniz konu acmayin..Benden bir tavsiye elin akliyla da hareket etmeyin ,ne Corlu da ,ne Konya da ...
18 yasimdaydim evlendiimde bende insan demek dusunce denize sasiriyormus anladin zaten de uzuntusu bana oldu tabi insanoglu sasar beser elbet ama bende de cok kisinin sirri var anlatmam kimseye kendime bile unuturum bilerek seytan durtmesin die insan olan yapar mi siZce insan basina gelmesinden korkmaz mi hicbende 21 yaşında evlendim.bilmediğim bir şehre geldim.annem 10 saat ablam 6 saat uzakta ve bir sürü arkadaşım var.
eşimle ilgili evliiğimle ilgili kimseye bişey anlatmam.sonrasında dillendirilmesinden ya da yüzüme vurulmasından korkarım.
kimseye özelini anlatma
Yazdim okursun
yavv bizimkiler öyle sey demez pek onların gercek corlulu oldugunu zannetmiyorum valla ben trakyalılar öyle degil cünküArkadaslar merhabalr 3 yoldor corludayım, geldıgomden berı eşimle bıtmek bilmeyen sorunlar cok oldu oyle gunlerım oldu kı gecem gunum ucurımda boslukta gobıydım tabı ilk sarıldıgım guven veren komsular oluyor cevrem olmayınca burda velhasıl yazları genelde kavgalarımız oldu 2 yazda da anne evıne gıdıp geldım her donusumde bor dedıkodu furyası ustelık tanımayanlar benı hıc tanıyanlarla atıp tıtup ustune ekleyip ozel falan kalmadan atip tutmuslar gerekce de oyle gittin ki gelirsin sanmadik... gelmesem de boyle mi ol.aliydi geldim onlardan uzak durdum bu sefer yeni gelenler davet etti kaynastk vs derken onlarla sirdas oldum onlar da elit ya bosan da bosan baska cOZum yok bu defa birazda bu gazla adamin iyice ziddina gittim derken bir baktim yine anne evinin yolunu tuttum bosaniyorduk az daha mahkemeler falan derken dank etti o varligima hizmetime gelen komsular ne bir arama ne sorma bir de gelirsen kimse sana iyi gozle bakmayacak demesin mi ablam gibi gordugum velhasil geldim 3 yasinda evladim var kolay mi duzeldi de esimle aramiz simdi hep destekcim sukur ailesine karsi da cevreye karsi da ama bir grup burda avvgecen seneden son anlattigim 2. Grupta onceki seneden kafayi yiyicem assagida tahrik etmeler yalniz kaldin vari ne yaptim iyilikten baska hic bir sey ama bunlar hep bir garip anlayamiyorum bir akil verin
Bana laf sokmadan dusunseydiniz bi uzuntum var ustune strese sokuyorsun buyuk konusuyorsun anlarsin bi gun emin olBenimle eMir verir gibi konusmazsaniz sevinirim,Allah basima vermez merak etmeyin cunku ben cenemi tutmayi bilirim iyi geceler ...
Zatwn corlulu degil ki cogu ben burda yasiorum burdan olan da katilsin die corlu yazdim hanimciklar..yavv bizimkiler öyle sey demez pek onların gercek corlulu oldugunu zannetmiyorum valla ben trakyalılar öyle degil cünkü
bu arada ben arsa arıyroum ama lüleburgaz corlu babaesli arsa fiyatları nasıl bide gelismekte olan bi yer biraz fikir verirsen süper olır :)9
Hem konu aciyorsunuz hem yorumlayanlari tersliyorsunuz ne ayip hic acmayin hosunuza gitmeyen yorumları okumak istemiyorsanız herkes konu aciyo ama kimse terslemiyo teşekkür ediyo yada cevap vermiyoYazdim okursun