çorludakiler nerdeler?????

vallaha en espirilimiz o filiz:DD ohhh sallamıyoda bişeyiii moral deposuuu....kızzzzzzz filiz bak senden bahsettim özledim kız seni nerdesinnnn

oyy kurban olurum bende seni çok özledim yerim seni ben tabi önce göbüşteki böcüğü yerim.büyüdümü azıcık kız 1-2 gram olmuştur hassas terazide tartılır artık yavrum benim ya :))

oyy kurban olurum bende seni çok özledim yerim seni ben tabi önce göbüşteki böcüğü yerim.büyüdümü azıcık kız 1-2 gram olmuştur hassas terazide tartılır artık yavrum benim ya :))

:D :D ya teyzesi yemek yedirmedi yaramaz bana bugünnn ....midem ağzımdaydıı sizle yerim artıkkk sohpetle

Canım ben bakamam belki mesajlara, eşim kavga aralamaya gitti, meraktayım, gireyim bişeyler okurum düşünmem biraz belki dedim ama olmuyo, aklım onda, merak ediyorum, cebinede cevap vermiyo

hadi yaaa keşke karışmasaydıııı :( ayyy bende çok telaşlanırım böyle durumlarda aman sen sakin ol barimmm:(((

neyse biz ona misafir gözüyle baktık zaten çünkü çünkü biz sadece çorlulularla görüşüyoruz diğerleriyle özelden mesajlaşıyoruz. :))

Back