çorludakiler nerdeler?????

iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız?tanıştığımıza sevindik eminim diğer kızlarda sevineceklerdir :) yalnız bazı kurallarımız var bizim.ben hariç diğer arkadaşlara özelden facenizi gönderiyorsunuz ekliyorsunuz banada numara gönderiyorsunuz.bizde hemen gelecek hafta en kısa zamanda ilk dışarda buluşmamızda sizide tanıyoruz.bu aralar ev gezmelerine başladık tanıştık çok sevdik birbirimizi.eminim sizde seveceksiniz ama bizim size sizin bizim güvenmemiz için bu söylediklerimizi yapmalıyız.içinizde şüphe olmasın.yazılanları okursanız zaten bu şüphe kalkacaktır.esprili bi grubuz.yaşlarımız hmen hemen aynı bende 28 yaşındayım.salı pazarı civarında oturuyoruz genelimiz.siz neresindesiniz.?çalışıyormusunuz.?

iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız?tanıştığımıza sevindik eminim diğer kızlarda sevineceklerdir :) yalnız bazı kurallarımız var bizim.ben hariç diğer arkadaşlara özelden facenizi gönderiyorsunuz ekliyorsunuz banada numara gönderiyorsunuz.bizde hemen gelecek hafta en kısa zamanda ilk dışarda buluşmamızda sizide tanıyoruz.bu aralar ev gezmelerine başladık tanıştık çok sevdik birbirimizi.eminim sizde seveceksiniz ama bizim size sizin bizim güvenmemiz için bu söylediklerimizi yapmalıyız.içinizde şüphe olmasın.yazılanları okursanız zaten bu şüphe kalkacaktır.esprili bi grubuz.yaşlarımız hmen hemen aynı bende 28 yaşındayım.salı pazarı civarında oturuyoruz genelimiz.siz neresindesiniz.?çalışıyormusunuz.?[/QUOTE

anlıyorum zira bende birbirinizle görüştüğünüzü okuyunca baştan sona okudumgüvenebilip güvenemeyeceğimi anlayabilmek için bir kaç saçma sapan kişi gelmiş ewet zaten gelecektirde daha eminim ama ben öyle biri değilim..yeni arkadaşlıklar edinmeyi ,yeni insanlar tanımayı sewen biriyim:)) 1 senedir çalışmıyorum evdeyim :) bnm için face sıkıntısı yada tel sıkıntısı yok sadece eşime uzun uzun anlatmam gerekecek kendileri internet ortamında tanışılmasından pek hoşlanmaz bende hoşlanmam ama sizin yazışmalarınızı okuyunca çok samimi geldiniz gözüme:):16::16: bende çarşıda shel benzinlik var hemen onun arkasındaoturuyorum

hoş geldin yeni arkadaşımmm geçen hafta bizde toplandıkk biz pekbir samimi olduk özelden bana faceni at ekleyim seni cnmm aramıza katılman iyi olurr ....5 kişi oluruzz

hoş geldin yeni arkadaşımmm geçen hafta bizde toplandıkk biz pekbir samimi olduk özelden bana faceni at ekleyim seni cnmm aramıza katılman iyi olurr ....5 kişi oluruzz

hoşbuldum canım:42: teşekkür ederim...bu arada bebişin hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin inş:nazar::nazar: atıyorum özelden memnuniyetle 5. niz olurum:1:

ekledim cnm benn memnun oldummmm tekrrdannn :34:

bende çok memnun oldum gerçekten ya çoluklu çocuklu hamarat hanımlar çıktı vakit bulabildi :) ( bu arada bende sizin gibi evli mutlu ama çocuksuzum :)) bi siz bulamadınız vakit:((( ama olsun inş görüşürüz sizlede:) artislik yapıyorum ama sanki neyime uyku düzensizliği hepinizden fazladır benm :(

bende çok memnun oldum gerçekten ya çoluklu çocuklu hamarat hanımlar çıktı vakit bulabildi :) ( bu arada bende sizin gibi evli mutlu ama çocuksuzum :)) bi siz bulamadınız vakit:((( ama olsun inş görüşürüz sizlede:) artislik yapıyorum ama sanki neyime uyku düzensizliği hepinizden fazladır benm :(

ben hfta sonları off oluyorum kocam evde malum yeni evliyiz bebişimiz gelecek vakit geçiriozgelemem......hafta içi full online ım ama hep gelirim .....

ben hfta sonları off oluyorum kocam evde malum yeni evliyiz bebişimiz gelecek vakit geçiriozgelemem......hafta içi full online ım ama hep gelirim .....

ewet haberlerni aldım cnm :) bugün enesinannesi çok hoştu yaa oturduk konuşuyoruz kızlar bana sorarsa ne anlatıcam hep ben konuştum diyor hehehe:1::1::1::1::1: aklıma geldikçe gülümsüyorum :)

gerçi o farkında değil bende baya konuştum ama demek ki çok çaktırmamışım :1::1:

ewet haberlerni aldım cnm :) bugün enesinannesi çok hoştu yaa oturduk konuşuyoruz kızlar bana sorarsa ne anlatıcam hep ben konuştum diyor hehehe:1::1::1::1::1: aklıma geldikçe gülümsüyorum :)

gerçi o farkında değil bende baya konuştum ama demek ki çok çaktırmamışım :1::1:

vallaha en espirilimiz o filiz:DD ohhh sallamıyoda bişeyiii moral deposuuu....kızzzzzzz filiz bak senden bahsettim özledim kız seni nerdesinnnn

Back