çorludakiler nerdeler?????

aynen canım yaaa.valla bende sizi sevdim.ama en çokta hepimizin esprili kişilik olmasını sevdim.ben biraz fazla şaka yaparım.allahtan alınmıosunuz :)

yok canm alıncak bi şaka olmadı zaten..bende kacayım uyumayı deneyım bari uyuyamazsam yıne girerim.öptüm canm görüşürüz..

bayadır bugün güldüğüm kadar gülmemitim.cok eğlenceli bi kişilik zeynep.gerçi hepiniz öylesiniz şekerler..

aynen yaa ben de öyle mutlu oldum ki anlatamam bide flz beni aradı eve tek parça gittinz mi diye önümüzdeki hfta bendeyiz tamam mı kızlar problem yok dimi hiç biriniz için??

aynen yaa ben de öyle mutlu oldum ki anlatamam bide flz beni aradı eve tek parça gittinz mi diye önümüzdeki hfta bendeyiz tamam mı kızlar problem yok dimi hiç biriniz için??

zeynep salı benim işim var çarşambada sunanın işi varmış yada pazartesi topla yada perşembeye kalsın.yada been gelmeyiveririrm (((((((((((((((((((((((((((((

melisçimm o kız lüleburgazda oturuomuş yaa.benm gittiğim salak doktora gitmiş. tabii o daha büyük bi sebeple gitmiş tüp bebek yaptırmış dokotr almış paraları hiç ilgilenmemiş ölmüş embriyoları ben de dbu doktora kıl olduumu yazdım öyle tanıştık.. keşke çorluda olaydı ama sadece tedavi çin geliomuş çorluya. artık ona d a gelemicek

ya ne dr lar var görüyoruz işte,dikkat etmek lazım bu zamanda..pazartesi bana gelin kızlarrr beni duruyla,dağ bayır cıkarmayın :)) siz üçünüz kolay toplanırsınız ok mi? bu arada kızım sabah kalkar kalkmaz ablalara gidicez dimi anne dedi:))) fena alışkanlık yaptınız cocukta yandım ben.her hafta bi draje almak lazım en az öpüyorum hepinizi kızımla bekliyoruz teyzeleriniiii..

mrb kızlarrr ay benim koca hasta bayağa yatıyo faranjiti var azdıııı D nazar değdi dağ gibi yiğidime sigaralarınız bende kalmış bu arada getiriririm ne yapıyoruz şimdi pazartesi şennur perşembe zeynepmi kızlar olay ne

iyi bak kuzum kociciiinee iyileştir hemen ay benmki de temzilk yapıo ben takılıom burda perş bendeyzi. ptesi yi kensin kararlaştıralm.

iyi bak kuzum kociciiinee iyileştir hemen ay benmki de temzilk yapıo ben takılıom burda perş bendeyzi. ptesi yi kensin kararlaştıralm.

tmm akşama dahada netleşir ne yapacağımızzzzz oy kıyamam melül melül bakıyo kocambanaaaaaaa

nerdesiniz kızlarrr sesiniz çıkmadı hiçççç benim kocam hasata onu nazlandırıyorumm siz nerdesinizzz

o gün fotosuna çok baktık sanırım :)) nazar değmiştir dağ gibi yiğidine yada bebeği kıskanmıştır :)) evet sizler içinde uygun olarsa pazartesi melis perşembeye zeynebe gidelim ama melise pazartesi mutlaka gidelim kocasıyla yeniden arası bozulmadan :))) haber verin kızlar ona göre karar verelim

:)))) perşembe yine mi evvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ya yapmayın bi gün dışarıda bi gün evlerde buluşalım olmaz mı???????? dört duvardan kacıyorum ben zaten..pazartesi beklıyorum kuzular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…