ÇORLU'da İYİ ve İLGİLİ bir Kadın Doğum Uzmanı arıyorummm...Ne olur yardımcı olun :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi audry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım doktor 2 ay bi psikolojinizi düzeltin gezin eğlenin bebeğe ara verin dedi bize.. ama ben 2 ay sabredemem sanırım..insan hemen yerine yenisini koymak istiyor çok değişik bi duygu :( bi adet olayım tekrar korunmayı bırakıcam...inşallah yine hemen hamile kalabilirm ama ben inanıyorum Allah'ım bana yine yaşatıcak bu duyguyu...levent dumanı çok seviyorum ama orhan beye de gidicem iki doktora gitmeyi düşünüyorum. hep dua ediyorum tek çaremiz bu çnkü bşka yapılacak hiç bişi yok...

Merhaba herkese,
Ben de bir-iki ay sonra Çorlu'ya taşınacağım. İyi bir bayan kadın doğumcu ismi ararken yazdıklarınızla karşılaşınca hemen üye olup sormak istedim son durumunuzu... Bende de pko olduğu için biraz da kendimle özdeşleştirdim sizi sanırım. İnşallah yeniden gebelik gerçekleşmiştir. Gebelik olmadıysa bile sizin ruh halinizin iyi olduğunu duymak bana iyi gelecek açıkçası :26:

bende çorluda yaşıyorum arkadaşlar. toplam 4kadın dogumcuya gttim. hepside iyi bence ama son doktorumdan daha cok memnunum we brakmayı dusunmyorum. Yekta Önder . çorluda kadın dogumcu arıyorsanız en iyisi bence... birde sedat tomruk.oda iyi ama bazı nedenlerden dolayı onu bıraktm ben. cocuk içn gdiyorum bende. rabbim tüm isteyenlere wersin

Merhaba ben de tekirdağda bir doktor arıyorum .. Çorlu daha uzak kalır. Bilen tavsiye eden var mı acaba.

Merhaba, ben Tekirdağ da Sinem Hanim'a gidiyorum... Sempatik, ilgili ve çok iyi bir doktor. Starmedica hastanesinde çalışıyor, arkadaşımın doğumunu yaptırmıştı, ben de onun tavsiyesiyle tanıdım Sinem Albayrak Kaya'yı ve mutlaka öneririm...

Merhaba, ben Tekirdağ da Sinem Hanim'a gidiyorum... Sempatik, ilgili ve çok iyi bir doktor. Starmedica hastanesinde çalışıyor, arkadaşımın doğumunu yaptırmıştı, ben de onun tavsiyesiyle tanıdım Sinem Albayrak Kaya'yı ve mutlaka öneririm...
Sinem hanımın muayene ücreti falan ne kadar acaba ben bi 80 km uzaklıktan gidicem ... Ve tecrübesi...

Merhaba arkadaşlar sorununuzla pek bir bilg im yok açıkçası ama ben reyap hastanesinde levent duman var bekarken de gitmisligim vardır memnun kaldım fazla şikayetim olmadığı için çoğunlukta devlete gittim. Yakup Yalçıner ve mehmet özgür gelen var memnun kaldım vatan hastanesinde de Yekta ismini çok duydum

Back