Canım merhaba ben özel reyapta kemal yıldız var ona gidiyorum..Tüp bebek doktoru aslında ben normal yollarla hamile kaldım şuan ona gdiyorum memnunum istersen bir danış derim...Ayrıca bende pkoluydum hiç farketmeden hamile kaldım:)Darısı başına inşallah...
Canım bende 45-50 günde bir adet oluyordum o da ilaçlaDenemelerimizin 5. ayında hamile kalmışım şimdi 8 haftalık hamileyim..Bence doktor biraz garantici canım bunun nedeni de tüp bebek doktoru olması..Herşeyi açık açık sylüyor insanın yüzüne..Risklerini,getirisini,götürüsünü bilin ona göre hareket edin diyor..Bu arada Orhan Bey ve Yekta Bey varmış özel muayenehaneleri var die biliyorum..Çorlu'da çok ünlü doktorlar..
Tabiki canım özel muayenehane daha masraflı olacak..Ben 19. günde hamile kalmışım..Normalde 12. gün falandr ya yumurtalama günü bana kalırsa önümüzdeki günleri iyi değerlendirinn..Sana da Allah en kısa zamanda sağlıklı sihhatli bir bebek nasip etsin..
başka çorlulu yok mu aramızda ama yaa( gerçekten yardıma ihtiyacım var
bu topiği açtığımda daha hamile değildim sanırım...çok kısa bir süre sonra hamile kaldım ama malesef bebeğimi kaybettim 12 haftalıkken kalbi durduher şey o kadar güzel gidiyordu ki oysa... ne bir kanamam vardı ne bir lekelenmem...Allahın takdiri..ama bu süre. içerisinde reyapta dr levent dumanla tanışmış oldum..o kadar iyi bir doktor ve o kadar iyi bir insan ki...umarım 2 ay dinlenmeden sonra tekrar hamile kalırım..ama bu kez aynı zamanda orhan beye de gidicem...Allahım aratmadan verir inşallah..10 gün oldu bebeğim benden kopalı. Allah kimseye yaşatmasın..
canım çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin tekrar.
ama dediğin gibi orhan beyi tavzsiye ederim..
bencede bikere dene derimben..
canım doktor 2 ay bi psikolojinizi düzeltin gezin eğlenin bebeğe ara verin dedi bize.. ama ben 2 ay sabredemem sanırım..insan hemen yerine yenisini koymak istiyor çok değişik bi duygubi adet olayım tekrar korunmayı bırakıcam...inşallah yine hemen hamile kalabilirm ama ben inanıyorum Allah'ım bana yine yaşatıcak bu duyguyu...levent dumanı çok seviyorum ama orhan beye de gidicem iki doktora gitmeyi düşünüyorum. hep dua ediyorum tek çaremiz bu çnkü bşka yapılacak hiç bişi yok...
Ben de Levent Duman'a randevu aldım . yarın gidip görüşüp muayene olacağım bakalım :) umarım güzel geçer ...
canım nasıl memnun kaldın mı levent beyden? ilgili ve deneyimli bir doktor
başka çorlulu yok mu aramızda ama yaa( gerçekten yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?