ÇORLU'da İYİ ve İLGİLİ bir Kadın Doğum Uzmanı arıyorummm...Ne olur yardımcı olun :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi audry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

audry

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
380
4
316
Tekirdağ
6 aydır Çorluda yaşıyorum. bebek dşünüyorum ve pko rahatsızlığım var bu yüzden çorluda bir kadın doğum uzmanı arıyorum.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acabaa?? :18:

Canım merhaba ben özel reyapta kemal yıldız var ona gidiyorum..Tüp bebek doktoru aslında ben normal yollarla hamile kaldım şuan ona gdiyorum memnunum istersen bir danış derim...Ayrıca bende pkoluydum hiç farketmeden hamile kaldım:)Darısı başına inşallah...

yaa tatlım ben ona gittim ama beni üzdü bi keresinde sinir oldum duygusuz bi adam gibi gelio bana o biraz ne biliim yaa. senin pko ne derecedeydi? adet düzensiliği bende 3 ayda bir malesefff yaannii çok büyük bi sorrun olduunu sölemedi gerçi sadcee prolaktinim biraz yüksek çıktı ilaç verdi bakalım o düşünce düzelir ve hamile kalırım inşşşş.. sen ne kadar sürede hamiş kaldınnnn

Canım bende 45-50 günde bir adet oluyordum o da ilaçlaDenemelerimizin 5. ayında hamile kalmışım şimdi 8 haftalık hamileyim..Bence doktor biraz garantici canım bunun nedeni de tüp bebek doktoru olması..Herşeyi açık açık sylüyor insanın yüzüne..Risklerini,getirisini,götürüsünü bilin ona göre hareket edin diyor..Bu arada Orhan Bey ve Yekta Bey varmış özel muayenehaneleri var die biliyorum..Çorlu'da çok ünlü doktorlar..

ahhh canm yaa keşke ben de kalabilsem.. gerçi çok acelemiz yok yani ne zaman olursa diyoruz ama... insan bi heyecana kapılıo ister istemez..bu ay da ilk defa ovulasyon testi yaptım bi gün çift çizgiyi gördüm ama bilemiorum ki pkolu olduum için doğru sonuç verir mi çok sinir bozucu bişi ama artık düzelsin istiyorum yaa tarlusaldanfalan bıktım orhan ateşer i ben de okudum burda iyiymiş ama özel muaynehane çok masraflı olur yaa özel hastane olunca daha iyi enazından bi kızmını sigorta ödüo...

Tabiki canım özel muayenehane daha masraflı olacak..Ben 19. günde hamile kalmışım..Normalde 12. gün falandr ya yumurtalama günü bana kalırsa önümüzdeki günleri iyi değerlendirinn..Sana da Allah en kısa zamanda sağlıklı sihhatli bir bebek nasip etsin..

amin canım yaaa inşallahhh....bakalım olmadı şifadaki drlardan birine giderim yumurtlama takibi falan gerekirse... napim

slm..ben vatan hastanesine gidiyorum dr'um sedat tomruk,gayette memnunum,bi çok arkadaşım onda doğum yapmış ve herkez iyi anlattığı için onu tercih ettim,şuan benimle aynı zamanlı hamile olan bi arkadaşımda çok iyi bahsediyor sedat beyden,bi araştır istersen..

merhabalar.:
bende hamile kalmadan önce okadar çok doktor araştırmıştımki anlatamam size sonra orhan beye gittim ben çocuk düşünüyorum ne yapmalıyım dedim bana dediki muaineden sonra sennin hiç bişeyinyok önce 6 ay deneyeceksin sonra zaten hamile olarak geleceksindedi
ozaman açıkçası çok bozulmuştum benden tahlil bile istemeden nasıl böyle bişeye karar vere bilir diye..
sonra başka doktorlarada gittim açıkçası.
ama ben 6. ayda hamile kaldım gerçekten ve bi başka doktor yüzünden azdaha bebeğimi kaybedecektim belkide okadar duyarsızdıki çoksinir oldum ve doğru soluğu orhan beyde aldım.
ve bana bebek konusunda okadar çok yardımcı olduki anlatamam .
çok mükemmel 1 hamilelik sonrası bebeğimi kucağıma aldım allaha çok şükür ve doğumumda aynı şekilde mükemmel geçti
epidural sezeryan yaptım ama aynı günün akşamı
ayaktaydım sürekli yani kesinlikle tavsiye ediyorum ayrıca
belki başka yere daha ucuz diye gidip çok daha fazla zaman harcıyacaksın hem madi hemde manevi zorlanacaksın
ama orhanbey kesin olarak söylüyo muaine sonucunda .
oyüzden benim tavsiyem kesinlikle orhan beydir
ayrıca ben hamileliğim esnasında sırf bebeği merakımdan dolayı bikere kemal beye gittim ve okadar acemiydiki anlatamam
birdaha doktorumun kıymetini anladım kesinlikle..

bu topiği açtığımda daha hamile değildim sanırım...çok kısa bir süre sonra hamile kaldım ama malesef bebeğimi kaybettim 12 haftalıkken kalbi durdu her şey o kadar güzel gidiyordu ki oysa... ne bir kanamam vardı ne bir lekelenmem...Allahın takdiri..ama bu süre. içerisinde reyapta dr levent dumanla tanışmış oldum..o kadar iyi bir doktor ve o kadar iyi bir insan ki...umarım 2 ay dinlenmeden sonra tekrar hamile kalırım..ama bu kez aynı zamanda orhan beye de gidicem...Allahım aratmadan verir inşallah..10 gün oldu bebeğim benden kopalı. Allah kimseye yaşatmasın..

canım çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin tekrar.
ama dediğin gibi orhan beyi tavzsiye ederim..
bencede bikere dene derimben..

canım çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin tekrar.
ama dediğin gibi orhan beyi tavzsiye ederim..
bencede bikere dene derimben..

canım doktor 2 ay bi psikolojinizi düzeltin gezin eğlenin bebeğe ara verin dedi bize.. ama ben 2 ay sabredemem sanırım..insan hemen yerine yenisini koymak istiyor çok değişik bi duygu bi adet olayım tekrar korunmayı bırakıcam...inşallah yine hemen hamile kalabilirm ama ben inanıyorum Allah'ım bana yine yaşatıcak bu duyguyu...levent dumanı çok seviyorum ama orhan beye de gidicem iki doktora gitmeyi düşünüyorum. hep dua ediyorum tek çaremiz bu çnkü bşka yapılacak hiç bişi yok...

Ben de Levent Duman'a randevu aldım . yarın gidip görüşüp muayene olacağım bakalım :) umarım güzel geçer ...

kızlar reklam yapmak gibi olmasın ama ben lüleburgazda özel medikent hastanesinde çalışıyorum, bizim kadın doğum doktorlarımızda çok iyi her ikisindende memnun hastalar duyuyorum. çorluya 30dk mesafede hemen hemen.. hasta memnuniyetlerini okuyabilirsiniz internet sitesinden.

canım nasıl memnun kaldın mı levent beyden? ilgili ve deneyimli bir doktor

Valla ben çok memnun kaldım canım o kadar rahat hissettim ki kendimi herşeyi detaylıca anlattı hiçbirşey sormama gerek kalmadan .. ultrasonda da uzun uzun gösterdi minik kuzucuğu :) iyi ki mesajında ismini okumuşum çok teşekkür ederim valla ne kadar rahatladım bilemezsin çok zormuş doktor seçimi ..

başka çorlulu yok mu aramızda ama yaa ( gerçekten yardıma ihtiyacım var

Merhaba kızlar, bende 3 yıldır evliyim. 2 yıldır çocuğumuz olmuyordu..bende de kist vardı 1 defa istanbul'da bir merkezde deneme yaptık sonuç negatif çıktı.. sonra Çorlu da Kemal bey'i duyduk ve çok ilgili olduğunu söylediler, bizde tekrar denemeye karar verdik.. şimdi hamileliğimin 6. ayını dolduruyorum. Darısı sizlerin başına :) Dr. Kemal Yıldız gerçekten tüm süreçte şefaflığı ve titizliği ile bizlere durum hakkında hep net bilgiler verdi. Bize bu mutluluğu tattırdığı için buradan bir kez daha kendisine çok teşekkür etmek isterim.. :)) Eğer gebe kalamıyorsanız Kemal Bey'e uğramanızı öneririm..

Herkese bol şans :)

Çorlulu olupta ben bu konuyu nasıl görmemişim hayret :26:

audry öncelikle çok çok geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda şöyle sağlıklı bir hamilelik nasip etsin... Levent Bey mükemmel bir doktor. Önceden Asrın Tıp'ta görev yapıyordu. Kontrol amaçlı bir kaç kez gitmiş ve çok memnun kalmıştım. Reyap'a geçince ise gitmedim, çünkü Reyap aşırı pahalı geldi bana. Doğum da, tahliller de, muayene ücretleri de... Sedat Tomruk'a gelince, o da çok iyi bir doktor ama ben ısınamadım. Biraz soğuk çünkü. Yani Levent Bey'le görüşürkenki rahatlığını Sedat Bey'de bulamazsın. Nasıl diyeyim, biraz mesafeli gibi, soru sormadan cevap vermiyor gibi... Son olarak Toygun Başaran'ın namını duydum. Asrın'da ve Vatan'da görev yapıyor. Kısmetse önümüzdeki pazartesi ona gideceğim. Ona giden ve çok memnun kalan yakınlarım var. Her şeyi uzun uzun anlattığını, çok ilgili olduğunu söylüyorlar. Bi gideyim de tecrübelerimi buradan bildiririm... Bunun dışında hamilelik öncesi Gökhan Bey'e gittim bir kaç kez. Optimed Tıp merkezindeydi. Çok memnundum ama ayrılmış oradan, şimdi nerede bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…