- 15 Temmuz 2016
- 7.874
- 13.111
- Konu Sahibi Selmainces
Eskiden orada Romanlar yok, hep göçmenler var ve merkez zaten.Tapu bende değil ev kayinvalidemin üstüne alındı açık adresini görmedim bildiğim oda eşimden duyduğum hidiraga mah. Diye biryer ve bana gogle haritada evin konumu değilki önemli olan çevresindeki kişilerin kötü olup olmadığı lazımdı zaten romanların olduğu biryer olduğunu anladım korkum o mahalleye girmeyin Sakin diyen çok kişi oldu ee haliyle bu kadar kötüyse demekki suç oranları yüksek bir mahalle hiçbir konuda iddalasmiyorum ayrıca da bana insanlar cevap veriyor bende o an ne düşünüyorsan o şekilde cevap yazıyorum zaten binanın yan sokağından da olsa gördüm mahalledeki evlerin bir kacini eski yapılar hepsi kısa kısa bahçe içinde ama sokakta bir tane bile insan görmedim gittiğimde aklimida eltimin araştırmaları sonucu duyduklarım karıştırdı çünkü oda orda yaşayan bir tanıdığıyla birebir sorusturmus burda yazılanlara benzer şeyler söylenmiş kısaca sizde diyorsunuz dipdibe olduğunu mahallenin ozaman aynı konuda hem fikiriz bence.
Eskiden orası çorlu merkezi iken gelişme ters tarafa olunca çok geri kalıyor hiç yatırımda olmayınca Romanlarda yaklaşmaya başliyor.
Ama Hıdırağa da Roman çok yok.
Kore ve Sinoplular full Roman mahallesi.
Nasıl İstanbul fikirtepe, Fatih sulu kule, Üsküdar Selamsız aynı o ayar yerler Kore ve Sinop mahallesi.
Zaten sorun bu iki mahallede ise hiç gitmeyin.
İnsan ailesini buralara sokar mı hiç akla mantığa sığacak iş değil…