Çorlu Kore mahallesi nasıl biryer?

Çocuk olacak diye eşten uzaklaşıp anneye bağlı kalmak anlayamadığım bir şey açıkçası. Yetişkin insanlarız,eviniz esiniz nerdeyse orada yaşarsınız.
Hamileyken,doğumundan sonra uzak kaldığınız hiçbir şey şahit olmayan koca çocuğa aynı şekilde uzak kalacaktır. Baştan bu sekilde ayri gayrıliğa gerek yok.

Bu muallaklikla her şeyi yaşayabilirsiniz o zaman.

İyi insanı da vardır tabi ama genel olarak tehlikeli bir yer, gündüz bile ben tek başıma geçmem mesela. Çorluda yaşıyorum ben, buranın en kötü mahallesi. Eşiniz biraz saçma bir şey yapmış ama vardır bir bildiği herhalde .

Roman mahallesi,olay çıktığında polis bile girmek istemiyor. Eşiniz neden böyle bir şey yapmış?

Aldıktan sonra araştırma konusu da ne bileyim.
Okuduklarım iç açıcı değil. Fuhuş, uyuşturucu, hırsızlık
Ben hic araştırmadimki eşim buldu evi annesinin hayalinde bahçeli böyle 3 katlı bina vardi ee paralarida oraya yetince gidip birkaç kere baktı etti emlakçılarla konuştu birkaç komşuyla konuşmuş haliyle emlakcida değerli biryer demiş artık günahı boynuna değerlimi olur ilerde degersizmi bilmiyorum evi aldı kafasına göre çok mutlu aldığına dair sonrada eltim anlattı araştırmış yakın zamanda orayı bana anlattı birkaç şey benimde aklıma takıldı bakiyim nette ne yaziyor diye düşündüm.aha bir baktım fuhuş, uyuşturucu,silah hatta bir yorum gördüm giden kamyondan koyun bile çalınan yer diyodu haliyle bende korktum zaten İstanbul içinde oturduğum yerde tekin değil sadece güvenlikli site diye birde evi orda diye buraya evlendim ama annesinin ustundeydi evin tapusu ee kadin evide satmak isteyince bende karisamadim eşimde çorluda bina buldum dedi annesinin hayalindeki binaydi resmen bana zaten sorma gereği bile duymadilar benimde şartım İstanbul içinde bize ait ayrı ev açmak çünkü ben aile apartmanında oturmak istemiyorum eşimde bunu kabul etti sadece işlerini duzeltmesi lazım o süre içinde kendi orda yasicak.

Bende sizin gibi düşünüyorum aynı sekilde ama biraz dik kafalı eşim saolsun ondan hiçbir laf ettiriyor bina oldigindan 7 milyon edermiş emlakçı öyle demiş fikrim yok ama kendileri bilir alırken bana danismadilar sonucta

Ben severim Romanları diyeceğim de kızım var yarın öbür gün aşık olur falan Allah muhafaza ama iyisi de var kötüsü de bizim burada bir apartman sırf onlara ait bir kötülüklerini görmedik onlar komşusuna zarar vermezler

Valla uyuşturucu fuhuş ile kıyaslanmaz Bursada merkezi bir yerde yaşıyorum düne kadar uyuşturucu bizim buralarda ekmek gibi satılıyordu evinizin çevresini duvarlarla kapatıp güvenlik kamerası taktrırsınız komşular Roman ise onlar komşusuna zarar vermezler hemen önyargılı olmayın

Çorlu’yu bilmiyorum ama Kağıthane, Sefaköyde lüks sitelerde oturan arkadaşlarım var. Yukarısı gecekondu diyorlar mesela ama memnunlar yaşıyorlar orada. Öyle bir durum da olabilir. Zaten almışsınız olan olmuş. Önce eşin ve ailesi yaşayacaksa anlarlar az çok, duruma göre hareket edilir

Bende öyle düşünüyorum zaten önce bir içine girsinler bakalım elbet bende haberdar olurum ama bana saçma gelen zaten İst belanın içinde oturuyordum şimdi burdan cik yine belalı mahalleye git bana o saçma geliyor öyle bir mahalleyse sıkıntı ne olcagini başına ne geleceğini bilemezsin çünkü birde yeni bebeğim olcak korkum bundan hani burdaki kötü biryerden çıkıp iyi biryere geçsek gam yemezdim.

Tabiki kıyaslanamaz benim şuan oldigim yerde zaten normal değil sadece biraz daha iyi biryer tercih edilseydi iyi olurdu çünkü çocuğumu bu kadar belası varsa böyle biryerde büyütmek istemem keza benim yerimde olan hiç kimse böyle bir mahallede buyutmez çocuk bence ondan bilmiyorum zaten kayınvalidem filan tam yasicak orda ozaman bende görüp tanık olcam herşeye.

Esenyurt oradan beterdir sanirim, Corlu'yu bilmem ama alinmis alinmistir. Oturmazsiniz olur biter.

O mahalleye yürüyerek tek başıma bile girmem. Ben İstanbul'dan geldim buraya, bir iki senem var dönmek istiyorum. Hiç sevmedim burayı.

Ben başka bir muhitteyim ama orda olsaydım 3 gün içinde gidiyoruz der resti çekerdim. Bu arada çocuk yetiştirecek en kotu ortam

Bence hiçbir bildiği yok direk öyle söyleyebilirim çünkü orda yasamadikca gormucek eğer yazılanlar ve bilen kişilerin söylediği gibi bir mahalleyse 6 ay bile zor dayanırlar öyle düşünüyorum he düşündüğüm gibi cikarsada hiç üzülmem çünkü bina alınmadan kardeşi ona mahalleyi söyledi nasıl biryer diye ona rağmen çok istedi orayı tek uzulucegim bütün yatırımları o binaya gidiyor şimdi tadilat filan yani ne varsa oraya dokucek egerki kimseye istediği fiyatlarda geri satamazsa mahallede kötüyse yani o bina başına bela olucak he alırken bana danismadilar mahallede başlarına ne gelirse beni baglamicak o yüzden.

İns öyle olur ordan kaçarak bu tarafa dönerler ben zaten hiç istemedim kayinvalidem ve kocamın kardeşi için düşündü birde binaymis bu devirde büyük birşey diye düşünüyor ama bence başına bela olcak izleyip gorcem.

Yazılanları okuyunca bunu net anladimda eşim orda yasamadikca anlamıcak ben zaten doğum ve ondan sonra annem ihtiyaç duyduğum için hersekilde İstanbul'da kalicam onlarda öyle mahalleyse 6 ayı bulmaz tasinicaz derler.

Oranın yeri değersiz, para da etmiyor. Yatırımlık olarak bile iş görmez. Kocan keklenmis.

Emlakçı kandırmış gidip yeri muhiti de mi görmemiş dedim kardeşini dinlemeyen adama ne desek boş teneke

Benim hastanem doktroum burda anlastimda doktorumla ben demedimki bu dönemde ev satın Çorlu'ya geçelim diye kendileri istedi ee bende ilk cocugum küçük bir bebekle ben hiç yalnız kalıp bakmadım bu dönemde anneme ihtiyacım var zaten eşimde ordaki işini bitirip bu tarafa gelicegini söyledi ondan dolayı benim karnım burnumda halim yok ordan oraya taşınmaya sabit yer lazım bana o zaten gelicek gidicek yanıma kendi istedi bu şekli ben küçük bebekle oraya taşın yerleş sonra yine başka yere geç yapamam ondan kısaca birde mahalleyi de araştırdım Burdada herkes saolsun yardımcı oldu anladığım o mahallede onlarda çok yasayamicak öyle çıkarsa zaten hamileliğim ağır geçiyor peşlerinde dolanicak gücüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…