Çorlu Kore mahallesi nasıl biryer?

Selmainces

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
82
48
36
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var eşim Çorlu'da bir 3 katlı bina aldı daha yeni oraya taşınmayı düşünüyor ama ben bulunduğu mahalleyi araştırdım hidiraga mahallesi yeni adıyla eski adiylada Kore mahallesi olarak geçiyormuş sanırım ben corluyu bilmediğimden orayı bilen arkadaşlar varsa bana bu mahallenin iyimi kötümü olduğunu soyleyebilirmi? İnternetten arastridigima göre Teksas gibi deniyor ben korktum nasıl biryer acaba yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var eşim Çorlu'da bir 3 katlı bina aldı daha yeni oraya taşınmayı düşünüyor ama ben bulunduğu mahalleyi araştırdım hidiraga mahallesi yeni adıyla eski adiylada Kore mahallesi olarak geçiyormuş sanırım ben corluyu bilmediğimden orayı bilen arkadaşlar varsa bana bu mahallenin iyimi kötümü olduğunu soyleyebilirmi? İnternetten arastridigima göre Teksas gibi deniyor ben korktum nasıl biryer acaba yardımcı olur musunuz
Çingenelerin yaşadığı, olayların eksik olmadığı, çorlunun en kötü yeri.

Eşinizden değil başla birinde bahsetmis gibisiniz. Ev aldi oraya taşınmayı düşünüyor derken siz tam olarak neci oluyorsunuz? Size sormadan, fikrinizi almadan mi ev aldı?
Tam da aklimdan gecenler...
Sanki komşusundan bahsediyor ev aldi, tasinmayi dusunuyor. 😁😁 Yani ev alirken insan eşine bir sorar, aldiktan sonra degil once araştirilir. Gerci adamin gormeden aldgini sanmam ucuza buldu herhalde gerisini umursamadi. 😬😬

Aldıktan sonra araştırma konusu da ne bileyim.
Okuduklarım iç açıcı değil. Fuhuş, uyuşturucu, hırsızlık 😕

Romanlar ve sokak düğünleri eğlenceli oluyor evet ama onlardan ibaret olmuyor iş maalesef. Kavgası ve olayı bitmez.
Orada yaşayacak mısınız yatırım için mi aldınız? Gerçi yatırım için de insan niye ordan alır ki?
Orda yaşamak için aldı aslında ama ilerde binayı güzelleştirir satabilirim kısmında düşündü ama internetten gördüğüm yer gibiyde o bina baya sorun acicak gibi düşünüyorum ama haliyle kendi istediğinden çokta beni dinlemedi bakalım neler olcak hicbir fikrim yok.

Yok gördü gezdi mahalledeki insanlarla konuşmuş güya ben çok gitmedim çünkü bana kalsa ben istemedim zaten araştırınca da korktum birde bilmediğim biryer ondan hala gönlüm razı değil.
Mahalleyi gezmiş görmüş, yaşayanlarla tanışmış yine de almış hayret. Siz nerede yaşıyorsunuz şuan?

Eşinizden değil başla birinde bahsetmis gibisiniz. Ev aldi oraya taşınmayı düşünüyor derken siz tam olarak neci oluyorsunuz? Size sormadan, fikrinizi almadan mi ev aldı?
Aynen öyle ben hamileyim doktorumda İstanbul'da ondan dolayı haliyle ailemde İstanbul'da olduğundan ben bir süre bebek yüzünden ailemle yasicam eşimde işlerini oraya aldı kısa sureligine ondan mecbur orda olmaya bende hastanem doktorumdan memnunum birde malum ilk cocugum annemede ihtiyaç duyduğumda kısa süreli kendisi orda yasicak zaten binayı annesi ve kardeşini taşımak için aldı diyebilirim biz arada bir ziyaret amaçlı yasicaz daire dairedir misali ama korkum orda kalıcı kalmayı düşünürse keza annesi filanda orda olacağından hem kendi aklı kalcak orda hemde ben böyle sorunlu mahallede baya sorun yaşadım diye düşünüyorum korktum kısaca.zaten binayida bana sorup almadılar annesi ve esim çok istedi.

Tam da aklimdan gecenler...
Sanki komşusundan bahsediyor ev aldi, tasinmayi dusunuyor. 😁😁 Yani ev alirken insan eşine bir sorar, aldiktan sonra degil once araştirilir. Gerci adamin gormeden aldgini sanmam ucuza buldu herhalde gerisini umursamadi. 😬😬
Yabancı kişiden bahsetmiyorum evi zaten eşim annesi ve kardeşini taşımak için aldı 3 katlı oluncada haliyle bir kattada biz ziyarete gittiğimizde kalırız diye düşünüyor ama konu şu ben hamileyim doktorum İstanbul içinde ordan hastaneye doğuma yetisemicegimden ve doktorumda sevdiğimden ben oraya gidemicem birde ilk cocugum annem her daim o tarafa gelemez yanıma ve bende bebekle tek başa çıkamam ilk dönemler ondan dolayı ben ailemde kalicam eşimde işini orda toparlicak sonra İstanbul içine tasinicaz ama tabiki o mahalleyi araştırdım eşim gidip gördüm diyo insanlar çok iyi diyo ama internetteki yorumlar hiç öyle göstermedi ondan tereddüt ettim biz İstanbul'da yaşarken annesi kardesi orda yaşarken sorun olursa eşimin aklı orda kalır yada hep burda yasicaz diyebilir ve bende haliyle boyleyse mahalle gitmek istemem yani ve evide zaten bana sormadan kendi buldu etti evet uygun diyede aldı birde emlakçı 1 yıl oturun az bakım yapın ben 7 milyona satarım gibi laflar etmiş eşimde haliyle olmazsa satar paramı katların hesabına düşünüyor ama mahalle böyleyse zaten o binaya kimse yanaşmaz gibi geldi bana ondan bilen arkadaşlara sormak istedim.

kendi buldu etti evet uygun diyede aldı birde emlakçı 1 yıl oturun az bakım yapın ben 7 milyona satarım gibi laflar etmiş eşimde haliyle olmazsa satar paramı katların
1 sene sonra 7 milyona mi satacakmiş? Öyle mahallede bir evi bana bedava verseler gidip oturmam istedigi kadar içini yaptirsin. 7 milyon kim niye versin ulkede 7 milyona ev alacak, yatirim yapacak baska yer mi yokmuş.😂😂😂 Eşinizin işi yaş

Mahalleyi gezmiş görmüş, yaşayanlarla tanışmış yine de almış hayret. Siz nerede yaşıyorsunuz şuan?
Ben İstanbul Esenyurt'ta yaşıyorum şuan burası zaten çok iyi biryer değil evin az aşağısına insen ordada olaylar bitmiyo ama ben güvenlikli bir residaceda yaşıyorum işte burdaki evi satıp ordaki binayı satın aldı yani sanki bana kötü etti gibi geliyor ama eşime göre çok güzel yer insanlarla konuşmuş komşular çok iyiymiş ben hiç gidip tam görmedim çünkü zaten çokta istemiyorum orda oturmak annesi ve kardeşini yerleştirsin esimle de anlastim zaten biz ayrı yasicaz İstanbul içinde ama işte işleri gereği bir süre o tarafa gitmesi şart bende bebek için ailemde kalicam mecburen burdan ev açıp öyle gecicez eşimde müsait oldukça yanıma gelicek hamile olmasam o tarafa giderim ama benim annemle çok isim var bebek konusunda.

X