Mrb ben de yeniyim bu arada :) aç karnına yenilen çörek otunun zayıflattığını biliyorum ama yağı aynı etkiyi yapar mı bilmem yine de çok yememeni tavsiye ederim çünkü ben bir ara çörek otunu toz şeklinde olanını yiyordum hep ama sonra midem bozuldu galiba biraz çok yemişim
bunu ben de duydum ama denemedim. Hoş deneyecek olsam da gerçek çörekotu yağını güvenip de alacak bir yer bilimiyorum, daha doğrusu inandırıcı bulmuyorum, resmen para tuzağı. Aslında çörekotunun kendisini tüketerek de deneyebiliriz, bi zararı olmaz. yoğurda filan karıştırılabilir ama hep unutuyorum, aklıma gelmesiyle gitmesi bir oluyo valla
bence de yoğurtla iyi olabilir herşeyin fazlası zarar sonuçta zayıflıyacan diye de sağlıktan olmamak gerek
Ben yiyordum bir aralar kahvaltıda peyniri bulayıp falan. Tok tutuyor işte bu yüzden zayıflattığını düşünüyorlar sanırım. Hem de benimki yağı değil bizzat çörekotuydu:)
teşekkür ederim
Rica ederim, ben tekrar başlamayı düşünüyorum hatta, bağışıklık sistemini de güçlendiriyor
internetten araştırdım baya faydası var mış bu arada tok karnına yersen kilo aldırıyormuş aç karnına yersen kilo verdiriyor muş
Kesinlikle yogurtla birlikte yendiginde acayip gobek eritiyo. Ben tam 22 kilo verdim
Kesinlikle yogurtla birlikte yendiginde acayip gobek eritiyo. Ben tam 22 kilo verdim
mrb nasil kullandiniz corek otunu cevap verirseniz cok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?