• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çörekotu zayıflatır mı?

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
mrb kızlar aranıza yeni katıldım umarım doğru yere yazıyorumdur ben bişey sormak istiyorum. dün çörekotu yağının zayıflattığını duydum deniyen var mı acaba gercekten faydası var mı? cevaplarsanız sevinirim simdiden tesekkürler:1:

Mrb ben de yeniyim bu arada :) aç karnına yenilen çörek otunun zayıflattığını biliyorum ama yağı aynı etkiyi yapar mı bilmem yine de çok yememeni tavsiye ederim çünkü ben bir ara çörek otunu toz şeklinde olanını yiyordum hep ama sonra midem bozuldu galiba biraz çok yemişim :1:

bunu ben de duydum ama denemedim. Hoş deneyecek olsam da gerçek çörekotu yağını güvenip de alacak bir yer bilimiyorum, daha doğrusu inandırıcı bulmuyorum, resmen para tuzağı. Aslında çörekotunun kendisini tüketerek de deneyebiliriz, bi zararı olmaz. yoğurda filan karıştırılabilir ama hep unutuyorum, aklıma gelmesiyle gitmesi bir oluyo valla:34:

Mrb ben de yeniyim bu arada :) aç karnına yenilen çörek otunun zayıflattığını biliyorum ama yağı aynı etkiyi yapar mı bilmem yine de çok yememeni tavsiye ederim çünkü ben bir ara çörek otunu toz şeklinde olanını yiyordum hep ama sonra midem bozuldu galiba biraz çok yemişim :1:

öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim.. dün konuştuğum biri inanılmaz kilo verdiğini söyledi :52: dediğin gibi mideye kötü geliyorsa benim zatan mide sorunum var pek denemesem daha iyi sanki :44:

bunu ben de duydum ama denemedim. Hoş deneyecek olsam da gerçek çörekotu yağını güvenip de alacak bir yer bilimiyorum, daha doğrusu inandırıcı bulmuyorum, resmen para tuzağı. Aslında çörekotunun kendisini tüketerek de deneyebiliriz, bi zararı olmaz. yoğurda filan karıştırılabilir ama hep unutuyorum, aklıma gelmesiyle gitmesi bir oluyo valla:34:

dediğin gibi aktarların çoğu para uğruna birsürü seye iyi diyo güvenip almak zor ama yoğurtta deneyim o zaman mideyede kötü gelmez sanki

bence de yoğurtla iyi olabilir herşeyin fazlası zarar sonuçta zayıflıyacan diye de sağlıktan olmamak gerek

Ben yiyordum bir aralar kahvaltıda peyniri bulayıp falan. Tok tutuyor işte bu yüzden zayıflattığını düşünüyorlar sanırım. Hem de benimki yağı değil bizzat çörekotuydu:)

çörek otu zayıflatıyor ama iyi çignemek gerekiyo ardından da su birde taze sogan zayıflatıyormus

Back