Kızlar çörekotu yağını uzun süre kullanıp sonuç alan arkadaşlarda da durum aynı mı bilmiyorum ama.... ben bu çörek otu yağını çok uzun süre kullandım...gelişmeler oldukça iyi yönde. göğüs altı 72 cm'ken göğüs hizam 79-80 cm falandı ilk zamanlar...şu anda 84 cm. Aradaki farkı 12 cm'e tamamladım..daha büyütebilir miyim bilmiyorum ama sanırım evrimini tamamladı kaydirigubbakcemile2 2-3 hafta hiç masaj yapmasam da sönmüyorlar küçülmüyorlar...aklıma gelirse masaj yapıyorum. yine de küçülme olmuyor
azimle devam edin kızlar ben neredeyse 1 senedir uğraşıyorum
aslinda duzenli ve ayni zamanda olmasi tavsiye edilir, cunku vucuduna mesaj veriyorsun, oda kendisini ona gore hazirliyor..
ama bende haftada bir gun aksattigim zaman oluyr ama bir degisiklik olmadi.
benim goguslerim dolgunlasmaktan çok yanlara dogruda genislemeye basladi acaba ne kadar surede dolgunlasir?
bu çok iyi canım. once genişlemesi lazım. normal gelişen bir memede oyle oluyor zaten. once alan belirginleşiyor. zemin kat atılıyor diyim:) sonra dolgunlaşmaya, one dogru şişmeye başlıyor, üst katları çıkıyoruz yani:) benim sorunum bu, minicik bir çapı var. bu yöntemlerle once o genişledi biraz sonra da biraz dolgunlaştı. 13 yaşında bir kuzenim var, inceliyorum onu. baya geniş bir çapı var memelerinin ama basık henüz. benimkiler kadar dolgunlaşsa onunkiler tam olacak ama bende oyle iri durmuyor mesela.
çok mu buyukki
ya bu masajı nasıl yapıcaz peki?ben 1 haftadır masaj yapıyorum daha doğrusu mıncıklıyorum demek daha doğru olur,dün yaptım da yattım,sabah yine yapmaya girişirken bi baktım göğüslerimin üst kısmında hafif kırmızılık-morluk var,böyle parmak parmak izim var resmen,napıcam masajı bırakıyım mı bi kaç gün?mafoldumben
bu çörek otu yagı uygulamadan sonra kokmuyomu ya???
ya büyük yani 90 beden kullanıyorum ama yine de olmuyor.95 kullacam galiba.utanıyorum valla eskiden body falan giyemiyordum da şimdi neyse 2-3 senedir takmıyorum kafama giyiyorum ama her istediğim şey de olmuyor yani.büyüğü de soruunn küçüğü dee:1no2:
siseyi acitigm zmn kokuyr tabi ama uzerine surdugun zmn okdr kokmuyr, birde koksa bile cirkin kokmuyr. bazilari cilek yaginida kullaniyrlar hem gogus buyutmede yararli hemde kokuyuu yok ediyr.
valla gulzeim goguslerinle biraz yavas olsan.. yag ile masaj yapacan yani soyle kucuk halka seklinde distan iceriye dogru yapacan, sonra elini tum gogusune gezdir mesela ama oyle morartacak sekilde cimcikleme.. nerden gordunki bu sekilde yapildigini????
şimdi aktardan gidip çörek otunu aldık akşamları onu göysümüe masaj yaparak yedirdik ve öyle yattık
bu kadar mı başka birşey yok
bu yeterli olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?