- 24 Mart 2010
- 1.004
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayşe sadece çörek otu yağımı kullandın ne yaptın tam olarak
:Saruboceq:merhaba arkadaşlar..bende önceleri konuyu takip ediyordum sonrada uygulamaya başladım..öncelikle sabırlı olmak lazım öyle hemen sür yat kalk hemen şişsin değil...kararlı olup devam edebilmek sonuç geliyo zaten ...ben nisan ayından beri devam ediyorum ilk ay çörek otu gece mersin arada ıhlamur içiyordum sonraki ay şerbetçi otu kremini yapıp denedim bir ay boyunca şimdi 3. aya girdim çörek otuna tekrardan başladım..ve adet dönemlerim geçti tekar sönme olmadı ölçüm aynı çıktı....ilk başladığımda göğüs altı 80 üstü 84 dü şimdi 90 oldu 6 cm büyütmeyi başardım..vazgeçmeden yılmadan devam etmelisiniz hiçbir yan etkisi yok olsa ben bırakırdım...ameliyat olmayı bile düşünmüştüm doğal olabiliyormuş istemek yeterli bence
cnm sen şerbetçi otu kremini nasıl yaptın yada bilen arkadaşlar rica etsem yazabilirmisiniz ????
Şerbetçi otunu cezveye koyuyosn sonra koyduğun miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyup karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyosn sonra kaynatıosn yaklaşk10 dk kadar dinlendiriyosun .Ardından yağsız el kremini alıyosun bunu kaynattığın otla suyuyla birlikte karıştırıyosun.sonra 1 gün bekletip akşam sürüyosun göğüslerine. üzerine askılı body giyebilirsn çnkü otlar var yattığında yatağa dağılıyorlar. öyle yatıyosun sabah temizliyosun bu kadar. yerimseniben
teşekkürler peki yağsız el kremini ne kadar koyucaz ???