Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba sadece masaj uygulusak göğüslere etkisi olur mu?
Yağ falan sürmeden.bilmiyorumkismile
ya bende de aynı sorundan var.yani göğüslerim çok küçüklersenağlama ama sürekli bi ağrı var yani aslında ergenliğimi çoktan tamamladım ama sadece adet dönemlerinde de değil devamlı.ama hiç bir büyüme olmuyo.sadece adet dönemlerinde biraz dolgunlaşma oluo.bu çörek otu yağını ben de kullancam bakalım belki bi sonuç elde ederizkaydirigubbakcemile3 ama bu ağrı cidden kafamı kurcalıobenneyaptımki
21 yaşındayım.ya iç kısımları çok sert ve hep ağrıyomafoldumben ama hiç büyüme fln yok neden ağrıyolar anlamadım sanki hani adet olmadan önceleri ağrır ya aynen o şekilde.seninkinde bariz büyüme var mı? ben de denemek istiyorum ama işte bide bu nedenden dolayı da cesaret edemiyorumakannehir
yani 1 senedir düzenli olarak hergün çörekotu yağı mı kullandın? 4 cm ii bi gelişme bence fark eder yani.şu ağrılar geçsin ben de kullanmaya başlıcam ama hergün yağ kullanmak zor iş yaww:bbo:
ben şuanda hayıt yapragı çayını içiyorummm...o uygulama bitsin çörekotu yiyeyim diyorumm...varmı yiyen aranızda..
Arkadaşlar, ben önce çörek otu yağıyla 5 dk. kadar masaj yapıyorum, sonra çilek yağıyla masaj yapıyorum. Ama çok zamanımı alıyor ve çok üşeniyorum :1rolleyes: Acaba arka arkaya yapmaktansa, ikisini birlikte avucuma dökerek masaj yapsam olur mu? Karıştırmak çok farketmez gibi geliyor bana ama siz ne dersiniz bilmiyorumkismile
Bir de, masajı aksattığınızda etkisinde bir azalma oluyor mu?
Mesela ben ilk gün masaj yaptıktan sonra, 2. gün yapamadım. Arada böyle gün atlamanın sakıncası olur mu ne dersiniz?
Acaba sadece masaj uygulusak göğüslere etkisi olur mu?
Yağ falan sürmeden.bilmiyorumkismile
ben şuanda hayıt yapragı çayını içiyorummm...o uygulama bitsin çörekotu yiyeyim diyorumm...varmı yiyen aranızda..