- 21 Temmuz 2007
- 10
- 0
saca kullanan oldugu duymustum ama hangi amacta? beslenmesi icin mi? rengi icin mi?
Beslediğini söyledi.Bende korktum almadım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saca kullanan oldugu duymustum ama hangi amacta? beslenmesi icin mi? rengi icin mi?
Arkadaşlar aktara çörekotu yağı ne işe yarıyor dedim Saçlar için dedi..
göğsümüzde tüy falan cıkarmasın ?
Beslediğini söyledi.Bende korktum almadım..
:-S bilemiyecegim...simdiye kdr kullananlar boyle birsey farkettimi? tuylenme, veya koyu tuy vs vs oldumu???
ne bende böyle bi etkisi oldu, ne de olanını duydum kızlar yasakkelime
olacağını da sanmıyorumm
iki kez sorumu yazdim cevap veren olmamis
unutmadan soriyim siz masaji disardan iceriye dogrumu yapiyonuz sarkmamasi icin
asagidan yukariya dogru yapiliyomus
Mnyk atlamışım canım kusura bakma..
Dairesel hareketlerle de aşağıdan yukarı doğru da yapabilirsin 2 türlü de.
Ama yukarıdan aşağı yapma
cok saolun kizlar ilgilenen cok olmus
bugün aldigim yagin uygun fiyata satildigi bi dükkan buldun acayip mutlu oldum ya normalde 20ml sise 7. 95 € ama bugün 50 ml siseyi ayni fiyata bi yerde buldum bitince orsdan alcam cok genis bi aktar merkezde yag cesitleri cok uygun fiyata karnimdaki catlaklar icinse findik yagini deneyeyim diyorum
kızlarrr SÜPERR HABERİMM VARR :))))) BEN DEOWEL BANT KULLANDIM FALAN KREM KULLANDIM HİÇBİ FAYDA GÖRMEDİM BİZİM BURADA YAŞLI BİR TEYZE VAR KARISIM YAPTI BANA SÜPERRR 2 GÜNDÜR KULLANIYORUMM AMA DOLGUNLUKK VAR HEMDEE DOĞAL ÜRÜNLERDEN YAPMIŞ.SAKINCASI YOK YANLIZ TEK YAŞADIĞI İÇİN YAPIP SATIYORMUŞ .AİLESİ YOK TEK BAŞINA ÇEVREDEKİLERİN YARDIMIYLA GEÇİNİYOR BANA İÇERİĞİ 80.00 TL TUTUYOR DEDI . AMA BIR TEKRAR KONUSURUMM İSTEYEN VARSA BANA ÖZELDEN MSJ ATSINN YUHUHHHUUU AMELİYAT OLMAYACAGIMMM ARTIKKKK YUPPİİİİİ 1 AYDA GÖSTERIYORMUŞ ETKİSİNİ YAZAA BENDEE GÖGSÜMÜ GERE GERE GEZİCEMM :):)
reklamları dinlendiniz :roflol::roflol:
arkadaş nedense sadece bu konu için mesaj atmış
topu topu 6 mesajı var zaten..
yaşlı teyzene selam söyle bizden sen ama yemezler :roflol: