Valla kızlar ben çok memnunum çörek otu yağından.. 3 ay falan kullanmıştım daha önceleri. 4 cm büyütmüştüm... Ama bir anda bırakınca fosss sönmüşlerdi.. 3 gün önce tekrar başladım ve aynı dolgun görünüm geri geldi 3 günde...Enteresan ama bu defa 3 günde toparladı..
Ama ben hala aynı çelişkileri yaşıyorum..büyümesine büyüyorlar da, kanser riskini de arttırıyormuyuz acaba bu şekilde :sinifsinif:
Valla kızlar ben çok memnunum çörek otu yağından.. 3 ay falan kullanmıştım daha önceleri. 4 cm büyütmüştüm... Ama bir anda bırakınca fosss sönmüşlerdi.. 3 gün önce tekrar başladım ve aynı dolgun görünüm geri geldi 3 günde...Enteresan ama bu defa 3 günde toparladı..
Ama ben hala aynı çelişkileri yaşıyorum..büyümesine büyüyorlar da, kanser riskini de arttırıyormuyuz acaba bu şekilde :sinifsinif:
Kızlar bir internet sitesinden uzmanına sordum bu soruyu:)
cevabını alır almaz sizlerle paylaşırım
Kızlar bir internet sitesinden uzmanına sordum bu soruyu:)
cevabını alır almaz sizlerle paylaşırım
evt cnm cok cok az daha büyük sanki..ama benim vücüt bu yengeninkine benzemiyor maalesefklava: klava::dance::dance:
senin nekdara cnm?
kizlar ben dün ilk defa yaptim simdilik pek bir fark yok..beklicez bakalim aksam tekrar yapicam..guclubacismileguclubacismile
inş canım:)bekliyrz, umarim uzman soruya cvp vermek icin butun zamani almaz, tez zamanda verir insallah...
alkisalkisalkis teşekkür ederiz.
benimkler çok kçk yaa 70 bedebn zor :sinifsinif:
ama geçenlerde bi film izledim bir kadının seks gnlğü diye ordaki kızınkilerde çok kçktü benmkiler kadrdı nerdeyse moral oldu biraz hihoyyyt
valls kücük gögüsünde avantajii cooook zemuszemus
en azindan sarkma tehlikesi yok guclubacismile
yerden birşey almak için eğildiğinde memelerinin üstüne basma gibi bi tehlike de yoksırnaşık şey
akannehirakannehir haklisin gercekten..bunu engellemek icin benim simdiden calismalara baslamam lazim..yasasin cörek otu yagi:lepi::lepi:
bide zararli olmadigi kesinlesse tam olacak..bugün ikinciye sürecegim bakalim ne olacak bilmiyorumkismile
kizlar siz yagi sürünce bekleyip yatmadan sütyen takiyonuuzmu ben bugün yagi sürdüm sonra bekledim baya bi sütyenimi taktimsarkik benimkiler emzirmeden dolayi acaba etkisi olmazmi böyle
ooohooo bişey olması için daha çok erken canım 1-2 hafta sonra ağrılar ve hassasiyet başlar,kaşınmalar başlar. sonra yavaş yavaşta dolgunlaşır
yerden birşey almak için eğildiğinde memelerinin üstüne basma gibi bi tehlike de yoksırnaşık şey
Arkadaşlar aktara çörekotu yağı ne işe yarıyor dedim Saçlar için dedi..
göğsümüzde tüy falan cıkarmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?