- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 335
- 323
Tabi ederim:)önce doğal yollar sabır ve disiplin işi silikon etkisi beklemez gerçekçi ve sabırlı olursan sınırı yok büyüyolar..önce keten tohumu yağı eğer bulamazsan bebe yağıyla(bulana kadar) günde iki kez 20 dk masajla başla haftada iki kezds çemen tozu zeytinyağı karışımını macun kıvamında sür 2saat bekle ek gıda olarak soya sütü ve hayıt desteği al ve 1aydaki değişimi gör tabi 1 aydan sonra program değişicekBana da yardım eder misiniz :) alt 73 üst 83
Ben soya sütünü hiçbir yerde bulamadım canımTabi ederim:)önce doğal yollar sabır ve disiplin işi silikon etkisi beklemez gerçekçi ve sabırlı olursan sınırı yok büyüyolar..önce keten tohumu yağı eğer bulamazsan bebe yağıyla(bulana kadar) günde iki kez 20 dk masajla başla haftada iki kezds çemen tozu zeytinyağı karışımını macun kıvamında sür 2saat bekle ek gıda olarak soya sütü ve hayıt desteği al ve 1aydaki değişimi gör tabi 1 aydan sonra program değişicek
Migroslarda var canım yada macrocenterlarda..bulamıyosan hayıt kullanabilirsin ama her gün içme hormonların normalse adetleride etkiliyo çok içinceBen soya sütünü hiçbir yerde bulamadım canım
Tamam canım çok teşekkür ederim :)Migroslarda var canım yada macrocenterlarda..bulamıyosan hayıt kullanabilirsin ama her gün içme hormonların normalse adetleride etkiliyo çok içince
canım yine ben aklıma takılan bir şey oldu bu kadar yağın bir zararı olur mu acaba gögüslere ve bu formülü sen denedin mi?Tabi ederim:)önce doğal yollar sabır ve disiplin işi silikon etkisi beklemez gerçekçi ve sabırlı olursan sınırı yok büyüyolar..önce keten tohumu yağı eğer bulamazsan bebe yağıyla(bulana kadar) günde iki kez 20 dk masajla başla haftada iki kezds çemen tozu zeytinyağı karışımını macun kıvamında sür 2saat bekle ek gıda olarak soya sütü ve hayıt desteği al ve 1aydaki değişimi gör tabi 1 aydan sonra program değişicek
Doğal bişey me zararı olucak ki herkes yapıyo yağla masaj evet ben denedim ve büyüdüler zamanla halada devM efiyorumcanım yine ben aklıma takılan bir şey oldu bu kadar yağın bir zararı olur mu acaba gögüslere ve bu formülü sen denedin mi?
Eğer iyice yedirirseniz göğüslerinize, kesinlikle fark etmez eşiniz.Arkadaşlar 29 Yaşında ve yeni Evliyim çörek otunu denesem faydası olurmu, gece sürdüğümde eşim fark eder mi ? Onun haberi olmadan yapmak istiyorum
Uzerinde soguk press yazanlardan almaya dikkat ederseniz iyi bir urun almis olursunuz :)Bu çörekotu yağını hangi marka alıyorsunuz ? Benim aldıklarım sanki sahte bildiginiz iyi bi marka varsa söyleyin lütfen
Canım zorladın mı ki kızarttın öyle . benim 4. gün hala sızlama kaşınma vs yok . Ama gözle görülür derecede şişkinlik var .
Gerard bir beden büyütmüş , ondan cesaretlendim bende zemuszemus
Ise yariyor evet
13 gundur bende yapiyorum
Aninda dolgunluk sagliyor
Corek otu yagi ile 10 dk kadar masaj yapiyorum yikamiyorum koku yapmıyor zaten yikamazsan daha iyi etkisi kaliyor bi zarari yok yani.
Gunde istedigin kadar surebilirsin.
Onun harici sabah aksam buz masaji yapiyorum diklestiriyor gogusleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?