Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu çörekotu yağının fiyatı ne kadar ve aktarlarda bulabilirim değil mi? :44:
Merhaba ben yeni üyeyim.. Merhaba demek için konulara baktım ama bulamadım.. :) Bu arada dikkatimi çekti bu konu, gögüs büyültme bekarken kendime büyük bi dert edinmiştim ama şu ana evliyim ve bir oğlum var emiyor gögüslerim çok yıprandı yani sönük gibi bişey oldu biraz büyüdü ama gergin ve sert değiller.. Bunu yaparsam yani çörek otunu yaparsam gerçekten fayda görürmüyüm ben? Ama en kısa zaman da denemek istiyorum konu için teşekkürler.. :)
Evet ilk uygulamayı yaptım! Yarın kalkınca bakalım ne ile karşılaşacağım!
Göğüs ölçümüde bir kenara yazdım!
Hadi bakalım, kolay gelsin!
vaybe demek çörek otu yağı göğüste büyütüyomuşbende kabızlık için almıştım,hergün içiyorum,bu geceden itibaren sürmeyede başlıyım bakarsınızfaydası olur,,2 çocuk emzirmeden sonra yumuşadılar haif sarktılar,e bide küçüldüler biraz,ama ben dolgunlaşmasını istiyorum bekarlığımdaki gibi,,işe yarıycakmı bakalım,,eşime söylemiycem o farkederse işe yaramış demektir
bol şans sana ozaman,işte bende gidiyorum yapıpta geleyim,sabah bi fark olursa paylaş burda,bende ölçümü almıştım çoktan hep aklıma geldikçede alıyorum zaten,belki durup dururken büyümüşlerdir diye düşünüyorumneyse hepte aynı çıkıyodu,bakalım 1hafta sonunda kaç cm olucak sabırsızlıkla bekliycem
başlama ölçüsü=85cm(en ucundan ölçtüm)
senin yine ölçün iyiymiş canım benim 78 göğüs ucundan
senin yine ölçün iyiymiş canım benim 78 göğüs ucundan
çörekotu yağıyla 3 gündür masaj yapıyorum göğüslerimin içinde sertleşme ve uçlarına doğru da sızı var ergenlikteki gibi..ama ölçüsünde bi değişiklik yok.tedirgin oldum bu ağrı bir anda giriyor bazen sızı seklinde..sizce normal mi bırakıım mı masajı tehlikeli olabilirmi
Benim anlamadigm bu yagi surdukten sonra sabah kalkinca degil butun gun poaca gibi kokmazmiyiz? yani banyo yapmadikca poaca gibi olr insan.. :/
ben de tedirginim ama devam da ediyorum :) sonumuz hayırola
yok canım niye pohaca gibi kokasın pohaca da sadece çörekotumu var :))
kokusu hemen gidiyo sadece yağı kullandığım zaman giydiğim atlette kalıyor o da koklarsam anlıyorum.dışardan kimse farketmedi henüz :)