- 30 Ocak 2011
- 1.587
- 43
benimde 75 i zor dolduruyorr .. Bende başlıyayım bari... Inşallah eski haline dönmez.. Yorumlarını beklicem ....
tamam yazarım cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 75 i zor dolduruyorr .. Bende başlıyayım bari... Inşallah eski haline dönmez.. Yorumlarını beklicem ....
çörek otu yağı kıllandırıyor yaa. sanırım kıl köklerini besliyor.
aslında önemli olan yapılan masaj kremle bile yapılabilir yani :44:
kızlar bnde bugn aldm sonunda peki tam olarak nasıl kulaanıcaz bu çörek otu yagını yardm ltfennn
arkadslar bn tm anlıyamadım bunu suylamı karıstırp kullanıcaz acıl cvp ltfnnn
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayı fakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
kızlar ben 4 gundur kullanıyorum ve agrılarım ve sızılarım basladı dolgunluk hıssedıorum işe yarıycak galıba
bence büyüycek bı yag daha varmıs aktar profösörüne denk gelmıs annem bıldıgınız bu otların okulunu okumus bı yag varmıs 1 ayda buyutuomus aldıgımda sizde yazarım kızlarrr