Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bunu saçlarıma sürüyorum ve acaip saç çıkarıyor, kullanıp da tüylenme sorunu olan var mı? uyarmak için söylüyorum yanlış anlamayın
Slm kızlar yaklasık bir aydı yorumlarınızı takip ediyorum. Çörek otu yağını bende kullaniyorum iki haftadan fazla oldu ki kullanıyorum. Benim göhüs altim 78 üstü de 85 idi ama çörek otunu kullandigimdan beri cok büyükfark gördüm 85b giyiyordum artik olmuyo :) devam edecegim. Gelişmeleri yazarim
esmer tenlimisin peki? tüylenme yaşadın mı?
ben esmer tenliyim bu yüzden cesaret edemiyorum pek sonu kötü olmasın
Nasıl kullanıyosunuz çörek otu yağını ?? 10 gün kullanıp 2 gün ara şeklinde yapmayı düşünüyordum ben.. Ara vermeden kullanınca vücut alışıyooo büyüme olmuyoo diye duydum .. Sizler nasıl kullanıyosunuz ? Ara veriyomusunuzz pekii
Nasıl kullanıyosunuz çörek otu yağını ?? 10 gün kullanıp 2 gün ara şeklinde yapmayı düşünüyordum ben.. Ara vermeden kullanınca vücut alışıyooo büyüme olmuyoo diye duydum .. Sizler nasıl kullanıyosunuz ? Ara veriyomusunuzz pekii
çörek otu yağı büyütüyor mu?
ben 2 haftadir kullaniyorum 7cm büyüttü aslinda dolgunluk veriyo hepsi bu her gece uyumadan önce yap ara vermeden
7 cm mii??? DİKKAT ET CANIM BANU ALKAN A RAKİP OLMA SAKIN
sanmiyorum 75 zor dolduruyodu suan ki hali iyi 1 hafta daha kullanym birakcm ama birakinca eski haline döner diyenler var bakicaz artk