Çörekotu tarçın bal kürü ile hamile kalan var mı aranızda

Ayseeeee44

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
229
48
30
Kızlar merhaba
Ya bir ümit olun bana
Bu çörekotu tarçın bal kürü ile hamile kalan var mı burda
Çok araştırdım bugün 3.günüm
Geçen ay soğan kürü içtim bi etki göremedim
İlk çocuğumda 4 ay tedavi gördüm çok zorluklar yaşadım
Ohss oldum düşük tehlikem oldu ama çok şükür oğlumu kucağıma aldım
Aralık ayında adet olmayınca doktora gittim test negatif. Pko var dedi ilk çocuğumdayken de vardı
Doktoruma yumurtalıklarım çatlıyor değil mi dedim
Hayır hem büyümüyor hem de çatlamıyor dedi
Kafam almıyor madem öyle ben her ay düzenli adet görüyorum çatlama olduğunu şeffaf akıntı dan biliyorum da nasıl büyüyüp çatlamıyor
Biriniz bana umut olun lütfen
Yoruldum beklemekten evet Rabbim bilir doğru zamanı
Ama bugünler geçmek bilmiyor
Eşime kalsa hemen tedaviye başlayalım ben istemiyorum tedavi. Öncekinde çok yıprandım... Bu arada doktorum tedavi önermedi
Marta kadar deneyin dedi

Şu anda bu kürü deniyorum ben de, aslında hemen kullandım ve hemen hamile kalayım düşüncesiyle değil.. Sadece burda çok duydum kaç yılın ardıncan bu kürle hamile kalan olmuş, bilemeyiz belki vesile olur bize de, en azından yumurta kalitesini arttırdığını biliyorum ve benim yumurtam çatlıyor kendiliğinden sadece döllenme olmuyor..

Bu kür yumurtalara iyi geliyor ama bilinçsiz yapılmamalı yumurta çatlamayabilir kiste dönüşebilir.

Şu anda bu kürü deniyorum ben de, aslında hemen kullandım ve hemen hamile kalayım düşüncesiyle değil.. Sadece burda çok duydum kaç yılın ardıncan bu kürle hamile kalan olmuş, bilemeyiz belki vesile olur bize de, en azından yumurta kalitesini arttırdığını biliyorum ve benim yumurtam çatlıyor kendiliğinden sadece döllenme olmuyor..
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin sana bana ve tüm dileyen herkese inşallah 🤲

Ben o şekilde hamile kalmıştım. 3 ay uyguladım. 3.ay sonunda yumurtlama zamanımı farkli belirtilerle gecirmiştim.o ay hamile kalacağımı anlamıştım. Çok şukur bir oglum var şimdi

Ben o şekilde hamile kalmıştım. 3 ay uyguladım. 3.ay sonunda yumurtlama zamanımı farkli belirtilerle gecirmiştim.o ay hamile kalacağımı anlamıştım. Çok şukur bir oglum var şimdi
Ayyy çok sevindim
Biraz anlatır mısın belirtileri nasıl kullanmaya başladığını neden kullandığını

Bendr kullandigim ay Rabbimin izniyle hamile kaldim suan 3 aylik oldum bu kurler vesiledir tabikiii

Ayyy çok sevindim
Biraz anlatır mısın belirtileri nasıl kullanmaya başladığını neden kullandığını
2 sene tedaviler denedik haplar, karından yapilan igneler vs. Olmadı bebegimiz. Sonra birgun internette dogal yollardan nasil hamile kalirim diye arastirirken bu kürü buldum. Dedigim gibi 3 ay denedim. Sabah aksam 1 tatli kaşigi yedim sanirim adetten sonra 10 gün olabilir tam hatirlayamiyorum. 2sene oldu :) yumurtlama zamanı hiç ağrı cekmezken o gün çok şiddetli ağrı çektim ve sarımsı pembemsi bi akıntı geldi. İnat ettim ağri kesici almadım ve işte eşimle birlikte olduk. Ne bacagimi havaya kaldrdm ne de yan yattim oyle 5 dakika durdum sadece 😆 herkes yok yan yat yok amuda kalk vs diyordu onlar hep palavra. Adetime yakın da sağ yumurtaligimda sidderli aģri ve batma hissettim. Test aldm yaptm pozitif cikti. Benim hikaye bu kadar. İnanın her sey çok yolcu işiydi. Eşimle hep guleriz. Ne doktorlara gittik ne igneler ilaclar okdr ugrastik ama sonra beş dakikada beşiktaş 😅😅

2 sene tedaviler denedik haplar, karından yapilan igneler vs. Olmadı bebegimiz. Sonra birgun internette dogal yollardan nasil hamile kalirim diye arastirirken bu kürü buldum. Dedigim gibi 3 ay denedim. Sabah aksam 1 tatli kaşigi yedim sanirim adetten sonra 10 gün olabilir tam hatirlayamiyorum. 2sene oldu :) yumurtlama zamanı hiç ağrı cekmezken o gün çok şiddetli ağrı çektim ve sarımsı pembemsi bi akıntı geldi. İnat ettim ağri kesici almadım ve işte eşimle birlikte olduk. Ne bacagimi havaya kaldrdm ne de yan yattim oyle 5 dakika durdum sadece 😆 herkes yok yan yat yok amuda kalk vs diyordu onlar hep palavra. Adetime yakın da sağ yumurtaligimda sidderli aģri ve batma hissettim. Test aldm yaptm pozitif cikti. Benim hikaye bu kadar. İnanın her sey çok yolcu işiydi. Eşimle hep guleriz. Ne doktorlara gittik ne igneler ilaclar okdr ugrastik ama sonra beş dakikada beşiktaş 😅😅
Su an bu kürü yapiyorum yaptim bitti dediğiniz gibi yumurtlama ağrısı bilmezdim bende ama bugun cok şiddetli ağrı hissettim korktum kist mi oldu acaba diye ins banada hayirli şekilde vesile olur

X