Çörekotu Kürü

güzel olabilir canım .denemek lazım çökeleği fazla yemiyelim bu sefer de.:kedi:.sen uygula bakalım kilo verince paylaş bizle olur mu?

yagsız cokelekte kalorı dıger peynırlere gore az o yuzden kahvaltıda yenebılır bıde corek otu bol koyunca hep tadı guzel oluo hemde corek otunudan yararlanmıs oluozzz

ben bir çökelek sever olduğumdan kendimi kastettim.:kedi:ama denemeye değer görünüyor.tavsiyen için teşekkürler

kızlar nasıl gidiyo çörek otu benim yarın iki hafta olacak çörek otuna başladığımda tartılmadım için kaç kilo verdimi tam bilmiyorum bugün tartıldım 74 kg yum :KK43: ama hissediyorum en az 2 kg gitti.bundan sonra tam net bi şekilde yazarım kaç kg verdimi.sen naptın berrin nasıl gidiyo cnm ?

kızlar nasıl gidiyo çörek otu benim yarın iki hafta olacak çörek otuna başladığımda tartılmadım için kaç kilo verdimi tam bilmiyorum bugün tartıldım 74 kg yum :KK43: ama hissediyorum en az 2 kg gitti.bundan sonra tam net bi şekilde yazarım kaç kg verdimi.sen naptın berrin nasıl gidiyo cnm ?

edoşum ben daha tartılmadım.ama ben de sanki hafıfledım gıbı:) regl olduğum için tartılmadım.aslında bugün tartılacaktım.biliosun bu zamanlarda şişkinlik oluyor.moralım fılan bozulur dıye bakmadım.bitsin şu regl.tartılacagım.

edoşum ben daha tartılmadım.ama ben de sanki hafıfledım gıbı:) regl olduğum için tartılmadım.aslında bugün tartılacaktım.biliosun bu zamanlarda şişkinlik oluyor.moralım fılan bozulur dıye bakmadım.bitsin şu regl.tartılacagım.

evt cnm öle oluyo hatta regl bittikten iki gün sonra tartıl..iki hafta boyunca kendimi sıkmadan diyet yaptım fındık fıstık yedim kahvaltıda bal kaymak bile yedim ama verdğimi hissediyorum..tabi çatlayana kadar değil sadece tadımlık önemli olan aslında ne yedimiz değil ne kadar yedimiz..inş böle devam ederiz..iyi zayıflamalar :teytey:

evt cnm öle oluyo hatta regl bittikten iki gün sonra tartıl..iki hafta boyunca kendimi sıkmadan diyet yaptım fındık fıstık yedim kahvaltıda bal kaymak bile yedim ama verdğimi hissediyorum..tabi çatlayana kadar değil sadece tadımlık önemli olan aslında ne yedimiz değil ne kadar yedimiz..inş böle devam ederiz..iyi zayıflamalar :teytey:

canımmm benımm regl bıttıkten bıkac gun sonra tartılkı sıslıkler ınsın

evet canım ben de öyle düşünüyorum.regl bitsin bi kaç gün sonra tartılcam.regl dönemimde de vericem galıba kılo.iştah fılan kalmıo ben de çok garıp.regl olana kadar asırı tatlı ıstegı oluo ama regl olunca iştah gıdıo:KK1:

evet canım ben de öyle düşünüyorum.regl bitsin bi kaç gün sonra tartılcam.regl dönemimde de vericem galıba kılo.iştah fılan kalmıo ben de çok garıp.regl olana kadar asırı tatlı ıstegı oluo ama regl olunca iştah gıdıo:KK1:

evt canım verirsin bi yerde okumuştum reglken daha kolay kilo veriliyomuş diğer günlere göre...sendeki tatlı isteği geçici ben tatlı düşmanıyımm :KK1: dolapta güzelim şekerpareler duruyo ben sadece bakmakla yetiniyorum :KK43:

evt canım verirsin bi yerde okumuştum reglken daha kolay kilo veriliyomuş diğer günlere göre...sendeki tatlı isteği geçici ben tatlı düşmanıyımm :KK1: dolapta güzelim şekerpareler duruyo ben sadece bakmakla yetiniyorum :KK43:

bende reglden bıgun once az cıkıom bıtınce bı kılo fazla cıkıomm oylede suruo cok ılgınc

kızlar nasıl gidio çörekotuyla yolculuğunuz.kaydirigubbakcemile3.benimki gayet güzel.regl dha bitmedi ama sanırım.yarına tamamen bitmiş olur.tartılıp haber veririm hepinize.bu sefer reglim biraz uzun sürdü ve fazla oldu.çörekotuyla ilgisi var mı bilmiyorum ama şimdilik çörekotu bir sıkıntı yaratmadı benim için.umarım sizlerin de bir şikayeti yoktur.

edoşum nerelerdesin?:KK3: nasıl gidiyor?prensesim sen nasılsın?senin de yorumların yok 2 gündür.

bnimde iyi gidiyo canım diyetim pek sağlıklı değil ama ya kursa gittiğim için baya bi zamanım dışarda geçiyo yemiyorum ama sadece diyet bisküvi ile duruyorum oda iyi olmuyo tabiki bakalım p.tesi tartılıcam inş kilo veririm.sende yarın yaz canım ne kadar kg verdğini

Son düzenleyen: Moderatör:
edoşum 1,5 kilo vermişim.:sm_cool:regl olmasaydım eminim daha çok verirdim.regl yüzünden arada çikolatalı şeyler yemeseydim 2 yada 2,5 olurdu heralde.ama yine de iyi sonuç değil mi?

9 günde 1,5 güzel sonuç.kaydirigubbakcemile2.angelsky sen nerelerdesin kuzum?sesin soluğun çıkmıyor nasıl gidiyor?

9 günde 1,5 güzel sonuç.kaydirigubbakcemile2.angelsky sen nerelerdesin kuzum?sesin soluğun çıkmıyor nasıl gidiyor?

cnmmm 1 kilo da benn vermişimm ama boğazımdann hiçç kısmadımm emziriyorumm. dikkat etsem daha da giderdii eminimm bide

X