valla çiğnemeden bir işe yaramaz diye biliyorum
ama çiğnemeden kilo verdim diyen var:S
ayrıca çekilip bekletilende ki uçucu yağlar gittiği için
yine işe yaramadığını biliyorum ama ne derece doğru işte..
son olarak çiğneyip yutmak çok zor bende farenjit var
ve bunu yapınca çok kötü oluyorum
cıgnemeden yutuncamı daha cok etkısını gordun ac karnına
8 gün oldu henüz kiloma bakmadım.hem psikolojik olarak etkilenmemek için .hem de su kaybı mı kilo kaybı mı olduğunu anlamak için ;zaman lazım ya o yüzden.şimdilik bir sıkıntı yok .bakalım devam edelim göreceğiz.edoşum sen ne yaptın?
cnm benimde yarın bir hafta olcak.valla bende şuan memnunum diyete başladığımda tartılmadım çünkü baya kilo aldım bu aralar biraz verem kilo öle tartılcam zaten süreklide tartılmak iyi olmuyo.ama bi haftada olsa verdiğimi hissediyorum.
evet canım ben de bekliyorum az zaman geçsin. hemen tartılmıycam.umarım vermişizdir canım.böyle destekle güzel oluyor.insan yalnız olmadığını anlayınca daha güzel sonuçlar alıyor.olumunekankayizsmile
genelolarak sordum canımcıgnemeden yutuncamı daha etkılı
ac yada tok degısıomu
bu çörek otunu yoğurta karıştırıp yesek olmazmı.bende gaza geldiim yarın alıcamda bu arada 5i1 arada çayada başladım.
edoşum nasıl gidiyo?alıştın mı çörekotuna.umarım hersey yolundadır.sesin soluğun çıkmıyor.merak ettım.
çok şükür iyi canım diyette yapıyorum gayet güzel yani halen tartılmadım bu arada p.tesi tartılcam ama kilo verdğimi hissediyorum..sporda yapmaya çalışıyorum dışarda oldum zamanlarda yapmıyorum evde olduğumda yapıyorum mutlaka.tek diyetle olmuyo çünkü.snin nasıl gidiyo güzelim ?
benim de gayet iyi.ben de daha tartılmadım ama biraz daha vakit geçince tartılacağım.bu arada forumu gezerken bir diyet programıyla ilgili bişeyler okudum.çok hoş yiyecekler puan vermişler.günlük olarak puanın kadar yiyebiliyorsun.adı weight watchers.sen de bir göz atsana.beni yalnız bırakma hoşuna giderse beraber yapalım