Çörekotu Kürü

çiğnemeden yutan ve kılo veren benım ama yıne soyluyorum + yesıl cay var ..

pazartesinden beri içiyorum çiğnemeden yutuyorum zaten toz şeklinde.şuan için memnunum bağırsakları çalıştırıyo herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilemem.inş zayıflamayda bi etkisi olur kızlar kolay gelsin

8 gün oldu henüz kiloma bakmadım.hem psikolojik olarak etkilenmemek için .hem de su kaybı mı kilo kaybı mı olduğunu anlamak için ;zaman lazım ya o yüzden.şimdilik bir sıkıntı yok .bakalım devam edelim göreceğiz.edoşum sen ne yaptın?

cnm benimde yarın bir hafta olcak.valla bende şuan memnunum diyete başladığımda tartılmadım çünkü baya kilo aldım bu aralar biraz verem kilo öle tartılcam zaten süreklide tartılmak iyi olmuyo.ama bi haftada olsa verdiğimi hissediyorum.

evet canım ben de bekliyorum az zaman geçsin. hemen tartılmıycam.umarım vermişizdir canım.böyle destekle güzel oluyor.insan yalnız olmadığını anlayınca daha güzel sonuçlar alıyor.olumunekankayizsmile

genelolarak sordum canımcıgnemeden yutuncamı daha etkılı
ac yada tok degısıomu

aç karnına yemeklerden yarım saat önce falan al canım..iki şekildede kullanan var ben toz şeklinde kullanıyorum direk yutup arkasından su içiyorum çiğneyerek zor olur ama öle kullananda var tabi ben o şekil kullananam valla ama memnunum ya bağırsakları çalıştırıyo en güzelide şişlik olmuyo mesela yeşilçyda bağırsakları çalıştırıyo ama şişlik çok yapıyo bende.yani tercih sana kalmış nasıl kullanabilrsen öle kullan

bu çörek otunu yoğurta karıştırıp yesek olmazmı.bende gaza geldiim yarın alıcamda bu arada 5i1 arada çayada başladım.

bu çörek otunu yoğurta karıştırıp yesek olmazmı.bende gaza geldiim yarın alıcamda bu arada 5i1 arada çayada başladım.

canım biz su içiyoruz üstüne çiğneyip ama sen de öyle dene bakalım.güzel sonuçlar alırsan bizi de haberdar et.çiğneyince boğazı filan yakıyor.zor oluyorsa yoğurtla dene bakalım.bize de yaz sonuçları.hoşgeldin aramıza.:teytey:

edoşum nasıl gidiyo?alıştın mı çörekotuna.umarım hersey yolundadır.sesin soluğun çıkmıyor.merak ettım.

edoşum nasıl gidiyo?alıştın mı çörekotuna.umarım hersey yolundadır.sesin soluğun çıkmıyor.merak ettım.

çok şükür iyi canım diyette yapıyorum gayet güzel yani halen tartılmadım bu arada p.tesi tartılcam ama kilo verdğimi hissediyorum..sporda yapmaya çalışıyorum dışarda oldum zamanlarda yapmıyorum evde olduğumda yapıyorum mutlaka.tek diyetle olmuyo çünkü.snin nasıl gidiyo güzelim ?

benim de gayet iyi.ben de daha tartılmadım ama biraz daha vakit geçince tartılacağım.bu arada forumu gezerken bir diyet programıyla ilgili bişeyler okudum.çok hoş yiyecekler puan vermişler.günlük olarak puanın kadar yiyebiliyorsun.adı weight watchers.sen de bir göz atsana.beni yalnız bırakma hoşuna giderse beraber yapalım

baktım cnm güzel bişeye benziyo ama oda insanı yorar ya her şeyde paun :) diyeti bıraktık sonra bozmasın dengemizi :) beş günlük bi diyet var kk da vardı hatta onu yapabilirsem yarın başlmak istiyorum.2 haftadan fazla denemiştim ben onu işe yaramıştı.ilk hafta 3 kilo vermiştim 5 günde yani ama sonraki haftalarda yarım kilo bile zor gitmişti :) doğru bi şekilde uyguladım halde.bi anda vermekten tabi.her şeyin kalorisine bakan bi insan olarak bide bu puan olayına girmeyek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…