- 21 Eylül 2010
- 526
- 728
- 32
her öğünden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çiğneyip yut.üzerine de bir bardak su iç canım
sağol cnm inş sonuç alırız gelişmelri yazarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her öğünden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çiğneyip yut.üzerine de bir bardak su iç canım
sağol cnm inş sonuç alırız gelişmelri yazarsın
way anasını beee kızlar 80 kıloydum 1,5 ay once falandır heralde hem yeşil cay + çörek otu suan 75 kıloyum aama kılo onemlı deıl daralma var bende cok mutlu oluyorum ya :)) bel bolgemde basladı daralma çörek otunu soyleyen arkadastan Allah razı olsun :))
hayır canım : uc ogun falan deıl sabah kalktıgımda bır cay kasıgı attım agzıma tadı kotu oldugu ıcın cıgnemeden hemen suyla yuttum .. aksam eve gelıncede aynı sekılde . ben sureklı dısarda oldugum ıcın uc ogun yapamıyorum , ama etkısını gosterdı ayrıca yesıl cay ıcıyorum ama detsek oldular sanırım bırbırlerıne :))
yarın başlıyorum kızlar benle başlamak isteyen varsa bekliyorum.edoşum seni de bekliyorum.olumunekankayizsmile
bende p.tesi başlıyorum cnm
berrincimm bende başlıyorumm yarından itibarenn inşallahh hadii birbirimize destek olalımm tatlımm
angelsky ben başladım bugün 10 ekim 2010 u yazdım bir kenara bakalım neler olacak.edacığımı da pazartesi aramıza alacağız inşallah.alkisalkisalkis.bakalım sonuçlar ne olacak?
çiğneyip yuttuktan sonra biraz boğazım yandı sadece.onun dışında bir sorun yok.ona da alışırım heralde
bakalım haftasonuna kadar yada ıkı haftaya bir değişiklik olacak mı?
yarın başlıcam cnm inş faydası olur diyette yapmak gerek ama ben bu aralar hiç yapamıyom diyet napcam bilmiyom
kızlar çörekotuna yarın başlıcam ama diyet olmadan da zayıflma pek mümkün olmuyo abur cubur çok yiyorum yemekten fazla yerim diyette yapamıyorum bu aralar hani hırs gelir ya insana bazen çok kolay yapılır ama bende o hırs yok şimdilik napcam akıl verin isteksiz bi şekilde diyet yapınca bugün yemese bile yarın mutlaka yiyo insan benneyaptımkibenneyaptımki