- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prensesim nasıl gidiyor kilo verme işlemi?epeydir yoksun özledım.sen olmayınca tadı çıkmıo buraların ben de yazmıormumarım herşey yolundadır
canimbenim-bende-ozledimm
sorma=annemin=kolonoskopi=durumlari=cikti=bakalim=insallah-temiz=cikar
buaradikkat=edemiorumm=sorma=bi=kilo=almisim-bacakagrimdan=sporda=yaparim-nolcak-bilmiorum
sen=neleryapiosun-kuzum
inşallah temiz çıkar sonuçlar.geçmiş olsn canım epeydr ben de devam edemiyorum ama bugun tekrar başladım.ben de pek spor yapamıyorum ama yuruyuş yapıyorm hergun.çörekotuna bugn basladım tekrar ama 1 aydan fazla oldu elma sirkesi kullanıorm 3 kilo vermışım.
çörekotu her derde dvadır demiştim harbidende devaymış tanıdıgım bi abim 2 senedir formda kalmak için sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketiyordu 2 yıl sonra olanı söyleyim hem formunda birisi hemde saçları ve sakalı avuç avuç beyazlamıştı suan hiç beyazı yok saçı başı simsiyah oldu :)))))
Çörek otu zayıflatır mı?
Herbalist Ömer Coşkun çörek otu ile zayıflama konusunda şu tavsiyede bulunuyor:
Zayıflamanın en güzel yolu günde üc defa aç karnına, yani yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı çörek otu yemektir.
Hastalığı ne olursa olsun, insanlar çörek otunu kürler halinde (örneğin 21 gün) bir tatlı kaşığı yemelidir.
çörekotu her derde dvadır demiştim harbidende devaymış tanıdıgım bi abim 2 senedir formda kalmak için sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketiyordu 2 yıl sonra olanı söyleyim hem formunda birisi hemde saçları ve sakalı avuç avuç beyazlamıştı suan hiç beyazı yok saçı başı simsiyah oldu :)))))
kızlarrr bugün tam bir haftam doldu ve ben 2400 gr vermişimmmmmmm....tatlı isteğim yemek isteğim inanılmaz azaldı.artık normal bir insan gibi yiyorum emzirdiğim halde:)))herkese tavsiye ederim hem bakınağaran saçları bile düzletiyormuş:)))
kızlar bunu denedim.çok acı ama zor da olsa iki gün dayandım.ancak ikinci gün felaket mide bulantısı yaptı ve karışımı içimde tutamadım.şimdi tekrar denemeye cesaret edemiyorum.acılığını nasıl gideriyorsunuz ki?sizdede böyle birşey oldu mu?
Bende çörek otunu kullanmaya bugün başladım. Ben akşamdan biraz kaynamış su döktüm üzerine sabahta o suyuyla birlikte robotta çektim macundan daha sulu oldu.Bir kaşık ondan ağzıma alıp yutuyorum çiğnemeye gerek kalmıyor.