çörek otunu 1 haftadır kullanıyorum. her sabah kahvaltıda bir çay kaşığı çiğniyorum ekmek peynir eşliğinde.
tadına da alıştım mide bulantısı falan olmuyor.
veee rejim yapmamama rağmen kilo vermeye başladım:13:
çok yemiyorum zaten bazen az yersin veya diyete girersin ama kilo veremezsin hiçbirtürlü anladığım kadarıyla çörekotu böyle durumlarda işe yarıyor
Son durum ne yazarmisin lutfenekmek peynir eşliği dediğin çok bir miktar değil inşallah
kahvaltıdan 15 dk önce diye biliyorum
yemek anında değil
ben üç gündür yapıyorum. faydası çook bence
Son durum ne yazarmisin lutfen
slmmlar
bende kullanıyorum 1 haftadır ama kilo veremedim daha bagırsakları iyi çalıştırıyo ama ben 2 öğün yapıyorum kendim ezip yutuyorum bide ballı sirkeli su yapıp çörek otundan 10 dk falan sonra içiyorum oda çokk faydalıymıs ama bende pek olmadı madem ikiisde kilo verme hızlandırıyo tabi yediklerimede dikkat ed,yorum bol karbonatlı yani alkali suda içiyorum ama şimdilik tık yok biraz daha devam edim bakalım ya bende bi anormallik var yada yavaş verecem kiloları :44:
Bende bugün başladım kızlar. Bir arkadaşım baş ağrısı için kullanmış o sırada zayıfladığını söyledi. Emzirdiğim için hiçbir diyet yapamıyordum internetten araştırdığım kadarıyla süt yapıcı etkiside varmış. İçim rahat bir şekilde uygulayacağım :)
Sonuç aldınız mı?Bende çörekotu yağına başladım bugün
Sonuç aldınız mı? ben de kullanmaya başlayacağım daNe tesadüf ben de bugün başladım. İnşallah şu kiloları veririm de buradan da paylaşırım.