Çörekotu ile Zayıflama Yöntemi

ben ısırganı ve tere tohumunu troit için kullanıyorum çörekotunu da çok faydalı olduğu için karıştırdım ama daha yeni kullanmaya başladım zaman geçtikçe etkilerini sölerim

teyzemde 1 aydır yemeklerden yarım önce 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu yutuyormuş.
yıllardır diyette ama ilk kez inişe geçmiş.

arkadaşlar bence çörek otu miğdeye zaralı aç karnına yenince tok karnına yenincede kilo aldırıyormuş bilginize bence sadece bogazımızı tutuncada veririz kızlarrr şu elmalı tarçınlı karışımı deniycem bence odaha mantıklı

elmalı tarçınlı karışımda ne o nerede bulamadım ben..

çörelk otu denedim berbat bir tadı var nerdeyse istifra ediyordum çiğnemeyi başarıpta yuttuysanız zaten yemek yiyemiyorsunuz
elmalı tarçınlı karışımdanda denedim sonuç fiyasko en iyisi sağlıklı beslenmek ve spor yapmak

arkadaşlar bu yöntemi sürekli uygulayıp sonuç alan var mı aranızda ben 3 günde bıraktım mide bulantısından duramadım hafif çiğneyerek yutun demişti bunu öneren doktor direk yutulsa suyla gider ama çiğneyince tek kelimeyle iğrenç bi tat ben bi de çekerek kullanmayı düşünüyorum ayda 4 kilo verdiriyormuş biraz da dikkat ederseniz yediklerinize ben de kullandıktan sonra sonucunu paylaşırım sizlerle..

Kızlar annem 60 yaşının üstünde
3 atda hiç rejim ve spor yapmadan 5 kg vermiş

bende sabah denedim hakikaten iştah kesiyo çiğnemek miyde bulandırcı yutsak nolurki...

miğdeye zarar verme gibi bir durumuda söz konusu ama kesinlikle iştah kesiyor...

arkadaşlar araştırdım
toplamda 200 tane çörek otu yutmalıymışsın.3 öğüne bölersen öğünde yarım çay kaşığı ediyo.belki daha kolay olur.

ya tamam bende sana kısmen katılıyorum ama olay şu çörek otu çok faydalı daha öncede yazılmış 1000 derde deva zaten paketi 75 kuruş:) idrar söktürücü etkisi fazla ve cidden tokluk veriyo sporsuz diyet safsata 10 kg vermiş biri olarak sporsuz hiç bişey olamaz altını çiziyorum bunlar sadece destek diyet sırasında bağırsakta sorunlar olabiliyo etkili çözüm her şeyin az karar coğu zarar...

Arkadaşlar çörekotuyla ilgili Peygamber Efendimizin Hadis'i Şerifi var..

.... ÇÖREK OTU ÖLÜMDEN BAŞKA HER DERDE DEVADIR...

Hanimlar çorekotunu el degirmeni ile cekip yada havanda dovup oyle kullanin.
tam çiynenmedigi için midesi hassas olanlara rahasizlik veriyormus.
Zaten iyice çiynenmeden faydasi olmuyormus.

Ben de zayiflamak için kullancam bakalim ne olcak sonuc...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…