Çörekotu ile Zayıflama Yöntemi

çörek otunu 1 haftadır kullanıyorum. her sabah kahvaltıda bir çay kaşığı çiğniyorum ekmek peynir eşliğinde.
tadına da alıştım mide bulantısı falan olmuyor.
veee rejim yapmamama rağmen kilo vermeye başladım:13:
çok yemiyorum zaten bazen az yersin veya diyete girersin ama kilo veremezsin hiçbirtürlü anladığım kadarıyla çörekotu böyle durumlarda işe yarıyor

ekmek peynir eşliği dediğin çok bir miktar değil inşallah
kahvaltıdan 15 dk önce diye biliyorum
yemek anında değil
ben üç gündür yapıyorum. faydası çook bence

Ben bugün rejime başladım evde sporda yapmak istiyorum önerilerinizi ala bilirmiyim kimi kardiyo yap diyo kimi plates bilemedimm evde netten bakarak olurmu bu iş.

Son düzenleme:
slmmlar
bende kullanıyorum 1 haftadır ama kilo veremedim daha bagırsakları iyi çalıştırıyo ama ben 2 öğün yapıyorum kendim ezip yutuyorum bide ballı sirkeli su yapıp çörek otundan 10 dk falan sonra içiyorum oda çokk faydalıymıs ama bende pek olmadı madem ikiisde kilo verme hızlandırıyo tabi yediklerimede dikkat ed,yorum bol karbonatlı yani alkali suda içiyorum ama şimdilik tık yok biraz daha devam edim bakalım ya bende bi anormallik var yada yavaş verecem kiloları :44:

slmmlar
bende kullanıyorum 1 haftadır ama kilo veremedim daha bagırsakları iyi çalıştırıyo ama ben 2 öğün yapıyorum kendim ezip yutuyorum bide ballı sirkeli su yapıp çörek otundan 10 dk falan sonra içiyorum oda çokk faydalıymıs ama bende pek olmadı madem ikiisde kilo verme hızlandırıyo tabi yediklerimede dikkat ed,yorum bol karbonatlı yani alkali suda içiyorum ama şimdilik tık yok biraz daha devam edim bakalım ya bende bi anormallik var yada yavaş verecem kiloları :44:

Çok fazla yüklenmişsiniz bence bünyeye bir kürü en az 21 gün deneyin bakın sonra diğerlerini deneyin
Bu arada çörek otuyla bal karışınca kilo aldırıyor diye biliyorum belki 10 dakika da olsa etkileşim yapabilir

Biz anaokulu ogretmenleri ve calksanlari olarak asladik baslamamiza etkende adkadasimizin kardesi kullanmis ve dort kilo vermis bakalim bizde ise yariycakmi:26:

Kızlar çörek otu yagı da aynı sekılde olur mu bi çay kasıgı içsem? Bebeğim var dıaarı cıkamıyorum su an ve hemen baslamak istiyorum.

Bir de bende tecrübemi paylaşayım hamileliğim sırasında bel fıtığı ağrılarım nüksetti wc bile gidemiyordum ee ilaç kremde sürülemiyo tabi eşim çörekotu yağı sürdü masaj yaptık kuşak sardık ve iyi geldi.bilmiyyorum belki ağrı gecicekti kitlenmşştim cunku belki çörekotu yagı iyi geldi ama aklınızda olsun

Bu arada emziriorum ve rejim yapamıyorum nasıl tüketmem gerekiyor bebeğime sütten gecmesinde sakınca olur mu ki :/

Sırf bu konuya yazabilmek için üye oldum ben 2 aydir burdaki yazıları okuyorum ve uyguladım kansızlıgim olduğu için rejim yapamıyordum ve zayıflayamiyordum ben yağını kullandim emzirdigim için sadece sabahları hem kanım düzeldi hem 5 kilo verdim

Bende bugün başladım kızlar. Bir arkadaşım baş ağrısı için kullanmış o sırada zayıfladığını söyledi. Emzirdiğim için hiçbir diyet yapamıyordum internetten araştırdığım kadarıyla süt yapıcı etkiside varmış. İçim rahat bir şekilde uygulayacağım :)

Bende bugün başladım kızlar. Bir arkadaşım baş ağrısı için kullanmış o sırada zayıfladığını söyledi. Emzirdiğim için hiçbir diyet yapamıyordum internetten araştırdığım kadarıyla süt yapıcı etkiside varmış. İçim rahat bir şekilde uygulayacağım :)

Ne tesadüf ben de bugün başladım. İnşallah şu kiloları veririm de buradan da paylaşırım.

Ah sizi bencil kızlar sizi :) olumlu olumsuz kimse dönüş yapmamış bidah :) ben dun basladim en geç bir ay sonra mutlaka sonuç yazarım merak edenler için :)

Çok düzenli değil ama bir kaç gündür bende kullanıyorum. Takipteyim sonuç alan varsa yazsın

X