Çörekotu ile Zayıflama Yöntemi

ben ısırganı ve tere tohumunu troit için kullanıyorum çörekotunu da çok faydalı olduğu için karıştırdım ama daha yeni kullanmaya başladım zaman geçtikçe etkilerini sölerim

teyzemde 1 aydır yemeklerden yarım önce 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu yutuyormuş.
yıllardır diyette ama ilk kez inişe geçmiş.

arkadaşlar bence çörek otu miğdeye zaralı aç karnına yenince tok karnına yenincede kilo aldırıyormuş bilginize bence sadece bogazımızı tutuncada veririz kızlarrr şu elmalı tarçınlı karışımı deniycem bence odaha mantıklı

elmalı tarçınlı karışımda ne o nerede bulamadım ben..

çörelk otu denedim berbat bir tadı var nerdeyse istifra ediyordum çiğnemeyi başarıpta yuttuysanız zaten yemek yiyemiyorsunuz
elmalı tarçınlı karışımdanda denedim sonuç fiyasko en iyisi sağlıklı beslenmek ve spor yapmak

arkadaşlar bu yöntemi sürekli uygulayıp sonuç alan var mı aranızda ben 3 günde bıraktım mide bulantısından duramadım hafif çiğneyerek yutun demişti bunu öneren doktor direk yutulsa suyla gider ama çiğneyince tek kelimeyle iğrenç bi tat ben bi de çekerek kullanmayı düşünüyorum ayda 4 kilo verdiriyormuş biraz da dikkat ederseniz yediklerinize ben de kullandıktan sonra sonucunu paylaşırım sizlerle..

Kızlar annem 60 yaşının üstünde
3 atda hiç rejim ve spor yapmadan 5 kg vermiş

bende sabah denedim hakikaten iştah kesiyo çiğnemek miyde bulandırcı yutsak nolurki...

miğdeye zarar verme gibi bir durumuda söz konusu ama kesinlikle iştah kesiyor...

arkadaşlar araştırdım
toplamda 200 tane çörek otu yutmalıymışsın.3 öğüne bölersen öğünde yarım çay kaşığı ediyo.belki daha kolay olur.

Çörek otu zayıflatır mı?

Bir kez daha altını çizelim: Bugüne dek sağlıklı kilo verdirdiği belirlenen hiç bir doğal madde, ot, bitki veya tohum bulunamadı. Kilo fazlalığı ve şişmanlık alanı o denli büyük bir ticari alan ki, bir çok kişinin iştahını kabartıyor.

Bu alandan pay kapmak isteyen şarlatanların önerdikleri bitkilere her yıl bir yenisi eklenmekte.

Hoodia özleri, Garcinia iksirleri, Aloevera şurupları, Orange Bitter tabletleri, Chitosan hapları bu konuda en çok suiistimal edilen ürünlerdir. Bunlardan hiç birinin kilo verdirdiğini gösteren bilimsel bir kanıt yoktur.

Efedra bitkisi özleri adrenaline benzer özelliği sebebiyle bir miktar kilo kaybı yapabiliyor ancak aynı zamanda kalbinizi, beyninizi de hasta ediyor.

Yakın bir zamanda zayıflatıcı ürün olarak pazarlanan yosun haplarının içinden kontrolsüz kullanıldığında sağlığa ciddi zararlar veren sibutramin isimli kimyasal maddenin çıktığını hepimiz çok iyi bilmekteyiz.

Çörek otu da bu alandan para kazanmak isteyen kişilerin yeni palavralarından biridir.

Çörek otunun içinde bol miktarda Linoleik Asit bulunmaktadır. Omega-6 yağlarından olan bu maddenin bazı alerjik reaksiyonlara, alerjik cilt problemlerine iyi geldiği bilinmektedir.

Ama çörek otunun ne kendinin, ne çayının, ne de bal ile karıştırılarak yutulmasının kilo kaybı sağlaması mümkün görülmemektedir.

Eğer bir kilo verme programı uyguluyorsanız, küçük bir bitkisel destek de kullanmak kararınız varsa günde 3-4 bardak yeşil çay veya yeşil çayın kateşin içeren özlerinden yararlanmayı deneyebilirsiniz. Ama beklentinizi asla abartmayın.

Şimdiye kadar gördüğüm en mantıklı diet yazısı.. Gerçekten sonuna kadar katılıyorum..
Arkadaşlar bugüne kadar sitede okadar çok zayıflatmak için içilen haplar çaylar duydumki gerçekten hepsi boş. Ha şu tv de çıkan ünlü dietisyenlerede asla inanmıyorum :umursamaz: onu yemeyin bunu yemeyin. Allahın verdiği her nimette bir mucize vardır evet ama otçular bunu iyice rant haline getirdi. Geçen bir dietsiyeni dinliyorum kahvaltıdan peyniri çıkarın diyor :bbo: olur mu hiç özellikle bayanların belli miktarda kalsiyum alması lazım. Sadete geliyim her öğün yediğinizin yarısını yiyin (her ne yiyorsanız abur cubur hariç) ve günlük bir saat tempolu yüyüyün akşam altıdan sonra bir şey yemeyin inanın kilo sorunuzu olmayacak. Hiç bir lezzetten kendinizi mahrum etmenize gerek yok. Ben bu yönteme ocak ayında başladım 7 kilom gitti ve halen devam ediyorum. (ki arada iskender, hamburger vs. gibi kaçamaklarım çok oldu) illaki bir çay istiyorsanız yazıdaki gibi limonlu bir yeşilçay için..

ya tamam bende sana kısmen katılıyorum ama olay şu çörek otu çok faydalı daha öncede yazılmış 1000 derde deva zaten paketi 75 kuruş:) idrar söktürücü etkisi fazla ve cidden tokluk veriyo sporsuz diyet safsata 10 kg vermiş biri olarak sporsuz hiç bişey olamaz altını çiziyorum bunlar sadece destek diyet sırasında bağırsakta sorunlar olabiliyo etkili çözüm her şeyin az karar coğu zarar...

Arkadaşlar çörekotuyla ilgili Peygamber Efendimizin Hadis'i Şerifi var..

.... ÇÖREK OTU ÖLÜMDEN BAŞKA HER DERDE DEVADIR...

Hanimlar çorekotunu el degirmeni ile cekip yada havanda dovup oyle kullanin.
tam çiynenmedigi için midesi hassas olanlara rahasizlik veriyormus.
Zaten iyice çiynenmeden faydasi olmuyormus.

Ben de zayiflamak için kullancam bakalim ne olcak sonuc...

X