Gebeliğe Hazırlık Çörekotu-bal-tarçın yumurtayı erken çatlatır mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kardelen_61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
86
56
Merhabalar. 26-27 günde bir adet olurum. Herhangi bir sorunum olmamasına rağmen hiç gebe kalamadım. Eşimin değerleri de gayet iyi. Bu ay bir ihtimal olur diye çörekotu bal tarçın kürünü uyguladım. Ovulasyon testiyle takip ettiğimde 10.gün çatladığını gördüm. Ve aynı gün minik bir leke geldi.Yumurtlama lekesi sanırım. Bazı aylarda oluyor ben de. Acaba bu kür erken çatlatmış olabilir mi yumurtayı

bu uyguladıgınız kürü yumurtaları yeteri kadar olgunlaşmayanlar ve çatlayamanlar uyguluyor burda bir kaç konuda okumustum. Bence yumurtlamanız her ay düzenli oluyorsa bu tarz kürler ile düzeninizi bozmayın, size tavsiyem.

Aslında okumuştum ama yumurta kalitesi için yapayım dedim
doğru düşünmüşsünüz yumurta kalitesi için çok güzel bir kür ama yumurtlarınız kaliteliyse ve siz birde bunu kullanırsanız daha erken yumurtlamanıza sebep olucaktır. Çok çabuk olgunlaştırıyor yumurtayı bende gecen sene kulandım adet den 1 hafta sonra yumurtlayınca ne oluyoruz dedim :) biraz daha araştırınca anladım durumu bıraktım direk. yinede siz bilirsiniz, umarım tez vakitde gebelik elde edersiniz

Aslında okumuştum ama yumurta kalitesi için yapayım dedim
Merhaba bu çörekotu kürünü bende adetin ikinçi günü başladım, bu gün adetimin 7 günü yumurta oluşma hiss verdi ovilasyon test yapdım ve çok şaşırdım normalde hep adetin 13 günü yumurtama oluyo bende. Yumurta oluşum çizgisini normalde adetin 10 günü falan görürdüm. Sizde durum nasıl bu karışımla hamile kaldınızmı?

Merhaba. Ben de işe yaramadı. Aşılama yaptıracağım önümüzdeki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…