Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bir arkadaşımdan duydum kendi bebeğine bir litre suya bir çay kaşığı çörek otununu demleyip içiriyormuş bebeğin gazı ve sindirimi konusunda hiç sıkıntı çekmemiş sizler böyle bir şey duydunuzmu? çörek otunun çok sağlıklı bir besin olduğunu biliyorum ama hamilelikte kullanılmaması gerekiyormuş diye okudum acaba bebekler için de sorun olurmu?
bir arkadaşımdan duydum kendi bebeğine bir litre suya bir çay kaşığı çörek otununu demleyip içiriyormuş bebeğin gazı ve sindirimi konusunda hiç sıkıntı çekmemiş sizler böyle bir şey duydunuzmu? çörek otunun çok sağlıklı bir besin olduğunu biliyorum ama hamilelikte kullanılmaması gerekiyormuş diye okudum acaba bebekler için de sorun olurmu?
Ben de çörekotu yağında bir damla verdim bebeğime gaz problemine iyi geliyor diye ama tabi başka şeyler de yaptım çörekotunun faydalı olduğunu bir çok yerden duydum..gaz problemi ve sindirim sorunu için zinco damla da iyi geldi benim oğluma tamamen bitkisel bir damla ve içinde bir çok bitki var