Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çörek otu carçın bal karışım ile hamile kalanlar cevap versin
Başlık emir kipiyle olmuş belki ondandır. Ben de kullandım fayda etmedi saçma sapan ara kanamalar yaptı hatta benle başlayan bi arkadaş daha vardı ona da yaptı ara kanama.
Merhaba.. Ben bana vesile oldugunu düşünüyorum denemekte fayda var bence ama surekli yapnca kist yaptigini soyleyenler var ben 1 kere denedim o ay hamile kaldim
Merhaba.. Ben bana vesile oldugunu düşünüyorum denemekte fayda var bence ama surekli yapnca kist yaptigini soyleyenler var ben 1 kere denedim o ay hamile kaldim
Sanırım 12.gune kadar kullanmıştım. Onun yaninda hayit ekstrakti falan da kullandim hayit ekstarktini 2 ay boyunca falan kullanmistim hangisi vesile oldu bilmiyorum ama kasik agrisi bende yumurtlamaya dogru olmustu. Dogal bal bulmustum ben hatta herseyi taze almıştım tarçın ve çörek otunu da taze almıştım