• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çörek otu carçın bal karışım ile hamile kalanlar cevap versin

Ben adetin ikinci günü çörek otu tarçın bal karışımı deniyorum faydasi olurmu acaba bebek icin
Canım bana fayda etmemişti. Fayda demeyeyim de vesile olmadı yani. Bu ay da başlamıştım ama sıkıldım bıraktım. İnşallah sana vesile olur.

Merhaba.. Ben bana vesile oldugunu düşünüyorum denemekte fayda var bence ama surekli yapnca kist yaptigini soyleyenler var ben 1 kere denedim o ay hamile kaldim

Merhaba.. Ben bana vesile oldugunu düşünüyorum denemekte fayda var bence ama surekli yapnca kist yaptigini soyleyenler var ben 1 kere denedim o ay hamile kaldim
Nasli kulandin canim kaçıncı gune kadar kullandin ben ilkez deniyecegim ama ilk gun cok sancı oldu kasıklarımda Bu gün üçüncü gun

Bende bişey sorayım yapanlara madem, arkadaslar bu kür için marketten aldıgımız bal olur mu yaptım oldu diyen var mı? Malum doğal bal bulmak zor..

Nasli kulandin canim kaçıncı gune kadar kullandin ben ilkez deniyecegim ama ilk gun cok sancı oldu kasıklarımda Bu gün üçüncü gun
Sanırım 12.gune kadar kullanmıştım. Onun yaninda hayit ekstrakti falan da kullandim hayit ekstarktini 2 ay boyunca falan kullanmistim hangisi vesile oldu bilmiyorum ama kasik agrisi bende yumurtlamaya dogru olmustu. Dogal bal bulmustum ben hatta herseyi taze almıştım tarçın ve çörek otunu da taze almıştım

Back