- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
- Konu Sahibi Carpediemssss
-
Merhaba ,bende pıhtılaşma sınırdaydı ,ailede var diye doktor gebeliği öğrenir öğrenmez coraspirine başlattı doğuma 1 ay kalaya kadar kullan dedi ,ilacı bıraktım 2 hafta içinde doğum oldu şükür bişi olmadı .Kan inceltici ilaç kullanmanın nedeni hamilelikte bebeğe kan akışı düzgün gitsin diye eğer pıhtılaşma var ve ilaç kullanmazsan bebeğe kan gitmez ve gelişemez .İçin rahat olsun ve kullan inşallah bebişin olurMerhaba hanımlar..2 düşükten sonra pıhtılaşma testini yaptırdım iki genimdede pıhtılaşma cikti..Dr gebelik öncesi gün aşırı coraspin başlattı..lakin adetimin ilk günü su gibi akıyor.gebe kalırsam kanamam falan olur mu..iğneye başlatınca biraktirir muhtemelen..daha önce benim durumumu yaşayıp sorunsuz hamilelik geçiren var mı?adetin ilk günü bu şekilde mi olması gerek..daha önce kullanan varsa cvplarsa sevinirim
Teşekkürler canım o zaman kanın adetin ilk günü o şekilde olması normal.ins olur iyi dileklerin için tşk ederimMerhaba ,bende pıhtılaşma sınırdaydı ,ailede var diye doktor gebeliği öğrenir öğrenmez coraspirine başlattı doğuma 1 ay kalaya kadar kullan dedi ,ilacı bıraktım 2 hafta içinde doğum oldu şükür bişi olmadı .Kan inceltici ilaç kullanmanın nedeni hamilelikte bebeğe kan akışı düzgün gitsin diye eğer pıhtılaşma var ve ilaç kullanmazsan bebeğe kan gitmez ve gelişemez .İçin rahat olsun ve kullan inşallah bebişin olur
normal canım hiç korkmaTeşekkürler canım o zaman kanın adetin ilk günü o şekilde olması normal.ins olur iyi dileklerin için tşk ederim
Ben de 1 kimyasal geçirdim genetik test yaptırmadım önlem amaçlı kullanıyorum iki aydır hamile kalırsam sıkıntı yaşamamak adına reglim aşırı yoğun ve pıhtılı geçiyor asprine bağlıyorum ben de daha önce bu kadar yoğun yaşamıyordumMerhaba hanımlar..2 düşükten sonra pıhtılaşma testini yaptırdım iki genimdede pıhtılaşma cikti..Dr gebelik öncesi gün aşırı coraspin başlattı..lakin adetimin ilk günü su gibi akıyor.gebe kalırsam kanamam falan olur mu..iğneye başlatınca biraktirir muhtemelen..daha önce benim durumumu yaşayıp sorunsuz hamilelik geçiren var mı?adetin ilk günü bu şekilde mi olması gerek..daha önce kullanan varsa cvplarsa sevinirim
Coraspin + oksapar beraber kullanıyorum bende İnşAllah işe yarar.Merhaba hanımlar..2 düşükten sonra pıhtılaşma testini yaptırdım iki genimdede pıhtılaşma cikti..Dr gebelik öncesi gün aşırı coraspin başlattı..lakin adetimin ilk günü su gibi akıyor.gebe kalırsam kanamam falan olur mu..iğneye başlatınca biraktirir muhtemelen..daha önce benim durumumu yaşayıp sorunsuz hamilelik geçiren var mı?adetin ilk günü bu şekilde mi olması gerek..daha önce kullanan varsa cvplarsa sevinirim
Aynen bnmde öyle ama pihtili değil su gibiBen de 1 kimyasal geçirdim genetik test yaptırmadım önlem amaçlı kullanıyorum iki aydır hamile kalırsam sıkıntı yaşamamak adına reglim aşırı yoğun ve pıhtılı geçiyor asprine bağlıyorum ben de daha önce bu kadar yoğun yaşamıyordum
Homozigot cnm pai 4g/4g, mthfr 1298c homozigothangi genlerinizde var acaba pıhtılaşma homozigotmu heterezigotmu
İğneyi hamile kalmadan mi verdiCoraspin + oksapar beraber kullanıyorum bende İnşAllah işe yarar.
benim de mthfr 1298c heterizegotHomozigot cnm pai 4g/4g, mthfr 1298c homozigot
Benim yumruk gibi pıhtılar düşüyorAynen bnmde öyle ama pihtili değil su gibi
Su an bişe kullanıyor musun cnm Dr ne dedibenim de mthfr 1298c heterizegot
paı 4g/5g
Himm için temizleniyordur herhaldeBenim yumruk gibi pıhtılar düşüyor
OlabilirHimm için temizleniyordur herhalde
gebelik öncesi kullanmamı söylemedi bana keseyi görünce başlayacak sanırım. Ama son düşüğümde daha keseyi görememiştik kaygılıyım o yüzden. 2 aşılama yaptırdım olmadı hamile kalmamda da sıkıntı var.Su an bişe kullanıyor musun cnm Dr ne dedi
Yok gebeyim şuan çok şükür.İğneyi hamile kalmadan mi verdi
Anladım cnm bnde de öyle keseyi gormeden düştüğü için önceden başlattıgebelik öncesi kullanmamı söylemedi bana keseyi görünce başlayacak sanırım. Ama son düşüğümde daha keseyi görememiştik kaygılıyım o yüzden. 2 aşılama yaptırdım olmadı hamile kalmamda da sıkıntı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?