E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Çöp kovasındaki kötü kokuyu engellemek için, çöp kovasına poşet yerleştirmeden önce, çöp kutusunun dibine 1 paket eşit şekilde karbonat dökmektir.göreceksin koku büyük ölçüde azalacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel daha az önce çöp kutusu kokuyor diye tekme attım geçtim yanından
posetin altinami dokecez karbonati.ben de camasir suyu dokerdim.deli oluyorum o kokuya yaa
Arkadaşlar hangi marka hatırlamıyorum ama parfümlü çöp torbaları var.Benim henüz bakmaya fırsatım olmadı.Arkadaşımda görmüştüm çöpü açınca mis gibi kokuyordu.Sanki parfüm sıkılmış gibi.Alışverişe çıktığınızda bi bakın isterseniz.Hazır çöp poşetimde bitmişken bende ona bakıyım bari :)
:roflol::roflol:
Kokusu geçtimi kız, bende deneyeyim bari...
--Karbonat güzel fikirmiş, bende her çöp döktüğümde içine sulandırılmış çamaşır suyu bekletirdim. Birde bunu deneyeyim. yerimseniben
çöpü alırken falan çamaşır suyu oraya buraya damlayıp leke yapmazmı çok riskli ben büyük çöp kovası aldım içine büyük bir poşet koyuyorum üstüne eski gazete yerleştiriyorum çıkan çöplerimi küçük poşetlere koyup ağzını bağlayıp büyük çöp kutusuna atıyorum hem koku olmuyor hemde sızıntı
gazeteler ped gibi oluyor akan su olursa çekiyor.
çok gıcık oluyorsanız hi hi hi şimdi aklıma geldi çocuk bezi alın çöp kovasının dibine yerleştirin kaydirigubbakcemile3
ped demişsiniz çok kovasının dibine pedde yapıştırlabilir:teytey:
allah aşkına yapmayın şunu yaa hani maksadımız hayatı kolaylaştırmaktı bizim siz dahada zorlaştırıyosunuz
ÇÖP KOKUSUNA KARŞI:
1) çöp poşeti kullanın bunun küçük boylarıda war
2)elbet hepinizin çocuğu wardır her aşağı indiklerinde eline çöpleri tutuşturmak ve atmasını sağlamak
Walla ben hep ööle yaparım sabah okula giderken eve gelip aşağı inerken ekmek alırken markete yollarken en kolay yol
DENEYİN FARKI FARKEDECEKSİNİZ