• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çöp kovaları

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.433
11
116
37
Kocaeli
2000007023.jpg

3 lt 12.95 tl

3086.jpg

3 lt 17.90 tl

3095.jpg

5 lt 29.90 tl

2000007390.jpg

3 lt 14.90 tl

2000009136.jpg

5 lt 16.90 tl

3554.jpg

5 lt 19.90 tl

hrcasasics90011.jpg

20 lt 56.98 tl

en iyisini yapiyosun canim benim
kolay gelsin ve allahim herseyi gönlüne göre versin insallah fistigim

rica ederim tatlımm düğün hazırlığı yapınca herşeyi araştırıyorum en ince ayrıntısına kadar :1hug:

canım çok tesekkur ederim herseyi ne guzel yazmışsın fiyatlarına kadar..birde hangisini nerden eklediğini hangi siteden eklediğini de yazsaydın..eğer aklında varsa tekrar duzenlermiisn..tesekkurler..

canım çok tesekkur ederim herseyi ne guzel yazmışsın fiyatlarına kadar..birde hangisini nerden eklediğini hangi siteden eklediğini de yazsaydın..eğer aklında varsa tekrar duzenlermiisn..tesekkurler..

cnm koçtaş dan bu ürünlerin tamamı a.s

bende kullanıorum ama ustunde her nekadar paslanmaz densede suyla temas ettırmemeye özen gösterin..az çok pas oluor.

ben almistim koctastan ve suya deyince tamamen kuflendiler...Sudan tamamen uzak tutacaksaniz oyle alin derim arkadaslar..

hepsi de çok hoş bence.ama evt sonuçta çöp kovası bunlar ve su ile teması çok doğal.mutlaka paslanma olacaktır.

ben banyoda tuvalet fırçasını da kullanıyorum.Hiç bir şey olmadı.Paslanma falan gibi.

28wch7n.jpg

mutfak icin metalik bi cop kutusu dusunuyorum en buyuk boyunden..

Son düzenleme:
Acaba kalıte kalıte oluyosa ondanda bazıları paslanma yapar dıye dusundum .Resimdekılerın hepsı guzel ama işte dayanıklı olması onemlı olan.

Acaba kalıte kalıte oluyosa ondanda bazıları paslanma yapar dıye dusundum .Resimdekılerın hepsı guzel ama işte dayanıklı olması onemlı olan.
ya ben bunun aynisini bi ceyiz magazasinda gordum cnm 20 litre 60 TL falandi heralde daha uygun mudur nette ona bakicaktim ama yok malesef..:1no2:

Back
X