S selin deniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 5.669 4.736 17 Haziran 2015 Konu Sahibi sekerim00 #41 Karşılık vermişsin... napiyım öylesiniz zaten demişsin... Daha ne dicen...
semihanur Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2013 371 170 17 Haziran 2015 Konu Sahibi sekerim00 #42 benimhalaUMUTumvar .!.: ben olsam sabredemiyorsam söylerim.vıcık vıcık ilişkileri sevmem.abla dün akşam böyle bir kelime kullandın ama ortam kalabalık olduğu için bozmak istemedim.ben hoşlanmam.bir daha söyleme diyebilirsiniz.böyle olursa aklına yeni mi geldi diyemez. Genişletmek için tıkla... sekerim00 konu sahibi arkadaşa kesinlikle katılıyorum
benimhalaUMUTumvar .!.: ben olsam sabredemiyorsam söylerim.vıcık vıcık ilişkileri sevmem.abla dün akşam böyle bir kelime kullandın ama ortam kalabalık olduğu için bozmak istemedim.ben hoşlanmam.bir daha söyleme diyebilirsiniz.böyle olursa aklına yeni mi geldi diyemez. Genişletmek için tıkla... sekerim00 konu sahibi arkadaşa kesinlikle katılıyorum
M Moredarklife Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2011 1.170 341 18 Haziran 2015 Konu Sahibi sekerim00 #43 sekerim00 .!.: yine aynı şey olursa o an ne dicem insan kalıyo öyle ya aklıma geldikçe sinirlerim tepeme geliyor Genişletmek için tıkla... Cok basit ayh gerizekalilikta diplomami senden aldim kiz deli hahhaahhahaha bitti bu kadar iste
sekerim00 .!.: yine aynı şey olursa o an ne dicem insan kalıyo öyle ya aklıma geldikçe sinirlerim tepeme geliyor Genişletmek için tıkla... Cok basit ayh gerizekalilikta diplomami senden aldim kiz deli hahhaahhahaha bitti bu kadar iste