çoooook sinir oldummmm

işte böyle haddini bilmeyenlere haddini bildirmekten korkmicaksin o ne der bu ne der düşüncesi sadece kendini yıpratır. hangi ortamda olursa olsun sende gülerek lafını yapistir onunki sakaysa seninkide şaka.. seviyesiz kadınlar başka türlü dilden anlamıyorlar maalesef..

yani bi daha aynı şeyi yaparsa söyle diyosunuz yani dimi

demiyim ya bi dahakine aklımı başıma toplıyımda o zaman diyim
sen bılırsın kıbarca ınsanları uyarmaktabn bısey olmaz kırmadan ama net bı sekılde bundan hoslanmıyorum dersın tekraryaparsa ıyı mı kötu mu görmus olursun bu kadar basıt

İzinsiz fotoğraflarını çekmeniz hiç hoş olmamış.
Ben istemezdim.
Ama o kelimeyi de kullanmazdım tabi..

sen bılırsın kıbarca ınsanları uyarmaktabn bısey olmaz kırmadan ama net bı sekılde bundan hoslanmıyorum dersın tekraryaparsa ıyı mı kötu mu görmus olursun bu kadar basıt

bi daha yapmaz inşallah bi daha yapıp karşılığını verirsemde bunun dili uzamış derler kesin :p bende ilk başta sizin gibi düşündüm ama sonra jeton yenimi düştü diyede düşündürmek istemem bilemedim napıcamı mesafeliyimde aslında ama karşındaki böyle olunca malesef

bi daha yapmaz inşallah bi daha yapıp karşılığını verirsemde bunun dili uzamış derler kesin :p bende ilk başta sizin gibi düşündüm ama sonra jeton yenimi düştü diyede düşündürmek istemem bilemedim napıcamı mesafeliyimde aslında ama karşındaki böyle olunca malesef
dedım ya sen bılırsın cnm nasıl davranılmak ıstıyorsan hep öyle daVRAN AMA

uygun bir zaman söyle
bana bir daha öyle cümleler kullanmayın hoşnutlanmıyorum
(büyüklük bende kalsın diye bir şey demedim ama)
o sinirle bende sana söyleseydim kalbini kırardım sustum

onun ağız alışkanlığı o misafirliğe gittiğimiz kadınlada çok samimiler onada der acaba diyorum benidemi samimi gördüğü için öyle diyo ama ne o ya çocukmu var karşısında gittiğimiz yer onun ablası olucak ama
Ne kadar samimi olursa olsun dememesi lazım diye düsünüyorum bak senin hosuna gitmemis rahatsız etmis seni..Demekki bunu belli ediceksin

tepki göstermek için geç kalmışsın canım. şimdi söylersen pek hoş olmaz. bence şimdilik unut ama eğer tekrar böyle bir durumla karşılaşırsan o zaman uyarırsın ve ben sevmiyorum böyle saygısız şakaları falan diyede söylersin

kadinin huyu buymus, degistiremezsin. o an tepki verseydin bile degismezdi, sana karsi samimiyeti azalirdi en cok.

güzel bisey degil tabiki insanlara böyle hitab etmesi ama yapabilecegin bisey yok, rahatsiz olacaksan muhatap olmayacaksin.

dedım ya sen bılırsın cnm nasıl davranılmak ıstıyorsan hep öyle daVRAN AMA

teşekkür ederim inşallah

Sizin için espri olabilir ama onların o çektiğiniz halleri hoşlarına gitmemiş olabilir.
Yani size komik olan ona değil demek ki..

bu hiç bi şekilde gerizekalı demesini haklı çıkarmaz ama

birdaha aynı şeyi yaparsa o anda söyle bence..

evet bende öyle yapıcam

uygun bir zaman söyle
bana bir daha öyle cümleler kullanmayın hoşnutlanmıyorum
(büyüklük bende kalsın diye bir şey demedim ama)
o sinirle bende sana söyleseydim kalbini kırardım sustum

bende ilk başta öyle düşündüm ama bi daha aynı şeyi yaparsa sölicem

Laf yerine geldiginde gedige taşı koyar gibi sende yapistir bidaha da yapmasın terbiyesiz :KK14:

evet uyanık olmam lazım çok safımdırda

Ne kadar samimi olursa olsun dememesi lazım diye düsünüyorum bak senin hosuna gitmemis rahatsız etmis seni..Demekki bunu belli ediceksin

çok haklısınız aklıma bile gelmedi trip atmak o an sindirmişim ama bugun çok sinir oldum

kadinin huyu buymus, degistiremezsin. o an tepki verseydin bile degismezdi, sana karsi samimiyeti azalirdi en cok.

güzel bisey degil tabiki insanlara böyle hitab etmesi ama yapabilecegin bisey yok, rahatsiz olacaksan muhatap olmayacaksin.

kesinlikle katılıyorum susar konusmaz trip atardı ama yine huyu değişmezdi.. yeterince mesafeliydim ama son zamanlarda mecburen bi araya çok geldik o yüzden oldu normalde sık görüşmemeye calısıyorum zaten napim

aradaki samimiyete bağlı..
ben eltimle çok yakınım bunu dese alınmazdım.
ama eger samimiyet yoksa resmiysek bozulurdum valla.

X