Dusindun de yeni mi aklina geldi derler adama
O tepkiyi orda verecektin. Şuan çok gereksiz okur.
Soyle kurtul..ben hic susamam.o dusunsun.
yok yok, bence hiic mesaj atip filan, isleri buyutme.
bazi insanlarin agzina yapismis gibi bu kelimeler, soyledigi anda pisman olmus olabilir, smdilik buyukluk sende kalsin, baktin ki, arsiz arsiz gidiyor, abla ne cok kullaniyorsun bu kelimeyi, rahatsiz oluyorum, dersin.
Aynen bana kalirsa da o an tepki gostericektin simdi cok anlamsiz olur
kızlar dün akşam eşimin amcasının gelininde misafirlikteyiz gençler var 2 eltim ben eşlerimizz. misafir oldugumuz ev sahipleri ve çocuklar falan.. 10 aylık evliyim karşımda eşim büyük eltim ve iki kişi daha oturuyodu dördünün elindede telefon ortak bişeye bakıyolar bende bunların resmini çekip vatsaptan gönderdim espiri olsun diye tabi normal çıkmadılar. büyük eltim eşimin yanında oturuyor. işte R... gerizekalı karına bak bizi nasıl çekmiş dedi gülerek. ben kaldım öyle napıyım öylesiniz dedim sadece. sonrada normal davrandım salak gibi insan bi alındığını belli eder dimi çok safım çokkknormalde aramız iyidir fena değildir ama çok sinir oldum ve şimdi düşündükçe kendime çok kızıyorum dahada sinir oluyorum orda neden karşılığını vermedim diye normaldede öyledir millete salak gerizekalı demeyi çok sever. eşime eve giderken söyledim sen neden bişey demedin dedim ben senin yüzüne baktım sen bişey diyince ben demedim dedi. bu akşamda eltimin ablasına gidicez doğum yapmıştı gidememiştim şimdi benim ona nasıl davranmam gerekiyo vatsaptan yazsammı dediğine alındım bana milletin içinde öyle demeseydin diye yada uygun bi ortamda bendemi ona yapsam ama ayıp ya ben diyemem ve kesinlikle alınır trip yapar bana akıl fikir verin kızlar
Yani bence o an tepki vermeniz gerekirdi.
Ya da en azından bir şey demeseniz bile tavırlarınızla kızgınlığınızı belli etseydiniz yine bugün konusunu açabilirdiniz ama olay sonrası hiç bir şey olmamış gibi davranıp, üzerinden zaman geçtikten sonra "ya ben aslında o gün sana kızmıştım" demek bir garip kaçar.
bence eskisinden daha farklı davranın uzak mesafeli. sebebini merak edip sorarsa söylersin geçen söylediğin lafa bozuldum içimden böyle davranmak geliyor dersin benceee
deseydin ya(gülerek) gerizekalı gibi çıkmışsın ondan attım diyeşimdi bişey demen saçma olur o an yapıcaktın yine derse yapıştır cevabı
Allahım yarabbim sana gerizekalı diyo ve sen bana trip yapar, alındıgımı belli edemem diyorsun Ben olsam yüzüne bile bakmam.Bugün gidecegin yerde kesinlikle tavrını koymalısın ! Bugün gerizekalı diyen yarın neler demez