senın hıkayenın tıpa tıp aynını arkadasım yasadı dunyası yıkıldı ankaraya gitti prof a oda demiş istersen amnıyosentez yaptr bu saglıklı bebeklerdede olabilir dedı oda bu şüpheyle yasayamam dıye yaptrdı bişeycık cıkmadı tabıkıdeee..7a ylıkken erken doğum yaptı..karar senın cnm ama bence senın bebegınde bişey yokkkk.
bugün 2.düzey ultrason için doktoro gittim! 2 li ve 3 lü testlerim çok ii çıkmasına rağmen doktor 'kalbinde bir beyazlık görülüyor ve bu az da olsa down sendromu riski belirtisi ' dedi. dünya başıma yıkıldı tabiki benimde orda eşim de çok ama çok üzüldü. doktor ''ben amniyosentez önermiyorum şimdilik takip edelim dedi yarın başka bi doktora gitcem tekrar gircem ultrosana bakalım o ne dicek!! ama'' bu şüpheyle hamileliği nasıl bitiririm bilmiyorum galiba amniyosentez yaptırcam ama onunda riskleri var ne yapacağımı bilemiyorum yarıma ve desteğe ihtiyacım var siz olsanız napardınız??
arkadaşlar başka bi doktora gittim bugün önce hiç bişe demedim doktor herşey yolunda hiç bi problem yok dedi. bende dün yaptırdığım testi söyledim '' kesinlikle katılmıyorum öyle bişe yok, öle bile olssa o ışığın tek başına bi anlamı yok '' dedi. çok rahatladım oğluşum çok sağlıklıymış. boşu boşuna kahrettim kendimi!! ama allah kimsenin başına vermesin bebiş bekleyen tüm hamişlere sağlıklı hamilelikler diliyorum. allah yardımcınız olsun desteğiniz için teşekkürler :))
bugün 2.düzey ultrason için doktoro gittim! 2 li ve 3 lü testlerim çok ii çıkmasına rağmen doktor 'kalbinde bir beyazlık görülüyor ve bu az da olsa down sendromu riski belirtisi ' dedi. Dünya başıma yıkıldı tabiki benimde orda eşim de çok ama çok üzüldü. Doktor ''ben amniyosentez önermiyorum şimdilik takip edelim dedi yarın başka bi doktora gitcem tekrar gircem ultrosana bakalım o ne dicek!! Ama'' bu şüpheyle hamileliği nasıl bitiririm bilmiyorum galiba amniyosentez yaptırcam ama onunda riskleri var ne yapacağımı bilemiyorum yarıma ve desteğe ihtiyacım var siz olsanız napardınız??