Nişan Çooookkkk Cici Nişan Makasıımmmmm:)) İsteyenler buraya

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Merhaba kızlar kendi nişanım için aldığım, arkadaşımın tasarımcı ablasının yaptığı nişan makasını sizle paylaşmak istiyorum.

Hayatta bir kere olan en özel günümüzden geleceğe kalacak bu hoş ayrıntı için, kenarı gümüş veya altın sarısı renk seçenekli, kararmaz swarovski taş makasın boyu 15 cm dir. İstanbul içi elden teslim, Türkiye’nin her yerine kargoya verilir. Fiyatı 50 TL. İsteyenlere temin edebilirim. Örnek resimleri için;

Canım maliyeti ve yapımı çok uzun sürüyor. Emek harcanarak yapıldığı için fiyatı öyle ve kaliteli malzeme kullanıyor. Ama daha uyguna yaptığı makaslar da var. 15 tl den başlıyor. İsteyenler için temin edebilirim. Ben bir kerelik kullanılmasından ziyade, o günden kalacak bir hatıra olarak bakıyorum. Maddiyat önemli tabii ama böyle zamanlardan anı olarak kalacak emek ürünü olan birşey için çok da düşünmüyorum maddiyatı:)))

cok guzelmış ama özel taslar oldugu belli fıyatıda normal swarovskı taslarıa göre uygun bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…