canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
ben prımolut _n geçen yıl tatile gidicem diye kullandım 3-4 gün ama o dönem sadece ağrı ve şişkinlik oldu adetimi geciktrdi o kadar kalp çarpıntısı falan yaşamadım üstelik kalp rahatsızlığım var ama sorun çıkmadı
adeti geciktiren bi ilaç o kanama varken fayda ediyo mu bilmiyorum
keşke doktor gözetiminde alsan ilacı
net bilgim yok bişey diyemiyorum şimdi
rahatlamıstım bır ıkı saattır yıne geldı carpıntı usume ıcecegım sımdı ıkıncısını ıcmesemmı ?
canım bende baktım dedıgın sıteye ama benım gıbı yan etkılerını goremedım
Bu aralar birşeyler üzüldüysen oda etkilemiş olabilir.Benimde 8 ağustostan 8 ekime kadar kanamam oldu.Tam iki ay sürdü.Ama önce ramazan dedim sonra başka sorunlar derken doktora gidemedim.Daha sonra düzene girdi.İnşallah çabuk iyileşirsin canım.Allah yardımcın olsun.
Benim önceliklerim başkaydı canım.:)Kızım üniversitede okuyor,ona ev tuttum yerleştirdim,araya kaynımın vefatı girdi sonrada kendim taşındım.Herhalde baktı kendine önem veren yok iyileşeyim dedi.Ama sakın sen benim yaptığımı yapma.Biraz kendine moral ver sürekli beyninde onu düşünme,kendini rahatlat ama ilacı sabaha kadar ertele.Erkenden doktorunu ara ona göre kullan.Bu aradada fazla hareket etme,mümkünse uzan.
saol cnm yardımların ıcın ama annemler falan kullanmam taraftarı bırsey olmaz dıyorlar sanırım ıcecegım yarın sabah ınsallah gelıp bılgı verebılırım ...
ben daha once dahılıyeye gıtmıstım kan testlerım ıdrar ekg holter ultrason bobrek karacıger boyutları akcıger rontgenı hepsı yapılıp hepsı temız cıkmıstı onları goturdum doktora zaten...
annemde bu tahlıller temız oldugu ıcın yutmam taraftarı baska turlu nasıl ıyıleseceksın dıyor
Sende sağol canım :)Belkide psikolojiktir.Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?