Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevabın ıcın tesekkurler canım yaa cok ılgılısın gercekten
ben doktor kontrolunde kullanıyorum canım ılacı zaten bugun verdı doktor bu 1 yada 3 gun ıcınde kanamanı kesecek dedı , ama hapı aldıktan 2 saat sonra boyle olunca korktum.... sımdı almak zorundayımda yoksa kesılecegı yok zaten bunla kesılmesı gerekırmıs kesılmezse kuretaj falan yapılması gerekebılırmıs parca alınması gerekırmıs Allah ım neler oldu bana boyle coook urkutucu gercekten Allah kımseyı saglıgından etmesın
ayyy canım ya nasıl telaşlandın kimbilir valla haklsıısn
evli olunca sanki başka oluyo belli aşamalardan geçtiğin için kadınsal problemlere bakış açında biraz daha cesaretli olunuyo
(evli gbi konuştum haa )
şimsi nasılsın kanama ne durumda azalmıştr inşallah
evet oyle oluyor canım...
doktor 2 gunde gecmesı lazım kanamanın demıstı bugun 2 gunu doldu ıste ılacın ama tamamen kırmızı renkten kurtulamadım coook az ve cok acık renkte sadece tuvalete gelsede yınede tamamen kurtulmus degılım bu normal mıdır bılmıyorum ama boyle devam ederse doktora soracagım artık yarın
nasıl oldun canım ? merak ettim.inşallah tamamen iyileşmişsindir .
evet canımmm adetım sukur tamamen kesıldı inşallah çekilme kanamsından sonra bir daha böyle bir problem yaşamam ancak ilacın yan etkilerini hala yaşıyorumm maleseff((
Kanamanın kesilmesine sevindim.İlacı kesince yan etkilerinden de kurtulursun canım. Umarım ve dilerim Rabbim bi daha ne bu derdi nede başkasını yaşatmasın :)