• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çooook acil arkadaşlar bir bakarmısınız lütfennn!!!!

çok geçmiş olsun 21 gün kanamam olmuştu benimde geçince doktora gittim kist vardı 1 ay ilaç tedavisiyle geçmişti kuzum. ama ilaç içerek kanamayı bitirmeye çalışmadım.

cevabın ıcın tesekkurler canım yaa cok ılgılısın gercekten:71:
ben doktor kontrolunde kullanıyorum canım ılacı zaten bugun verdı doktor bu 1 yada 3 gun ıcınde kanamanı kesecek dedı , ama hapı aldıktan 2 saat sonra boyle olunca korktum.... sımdı almak zorundayımda yoksa kesılecegı yok zaten:( bunla kesılmesı gerekırmıs kesılmezse kuretaj falan yapılması gerekebılırmıs parca alınması gerekırmıs Allah ım neler oldu bana boyle coook urkutucu gercekten Allah kımseyı saglıgından etmesın:25:

21 yaşındayım kalp kapakçıkları bozuktu benm 14 yıldır tedavi görüyorum şimdi iyiyim şükür Allahım bunu unutturacak dertler vermesin
sen nasıl oldun canım ilacı aldın mı sonuçta yan etki oluncaa bırakılması gerekir ilacın ama fazla kan kaybından korkuyosun anlıyorum benm annem de 1 yıl boyunca bu derdi çekti kadın olmak çok zor gerçekten aynı yaştayız biz sanırım bu arada parça falan almak istenilirse korkma basit bişey ennem elleri titreye titreye girdi parça aldırmak için sonra en basidi buymuş dedi büyük ihtimal kist vardır sende kanamanın en büyük sebebi o
kanama durunca belli olur inşallah önemli bi problem çıkmaz
durumunu paylaşırsan burda sevinirim Allahım yardımcın olsun

evet canım aynı yastayız:))) ılacımı dun gece de bu sabah da aldım bır saat sonra bır dıger ılac saatım ... 4. ılacı ıcecegım kanama kesılmıs degıl ama hıssedılır olcude azaldı . fakat dedıgım gıbı bıraz nefes darlıgım ve gogus agrım var , sonucta doktor kontrolunde kullanıyorum kendı kendıme durdurmya calısmadım ben kanamayı ama bu ılacla bıle tam kesılmeyen kanama ılac ıcmeseydım hııccc kesılecege benzemıyordu dedıgım gıbı 18. gun olmustu ama azalacagı yerde artıyordu.bakalım ınsallah tamamen kesılırse kanama pazartesı farklı bır doktora daha gıdecegım hem kanama yokken daha rahat anlasılabılır sanırım ne olup bıttıgı bır an once bu saglık problemlerımden kurtulmaktan baska bırsey gercekten ıstemıyorummmm.....

anladım canım bekar değilsin demi bu sorun genelde evli bayanlarda yaşanıyo nedense
tekarr geçmiş olsun bir an önce kavuşursun sağlığına inşallah

Son düzenleme:
ayyy canım ya nasıl telaşlandın kimbilir valla haklsıısn
evli olunca sanki başka oluyo belli aşamalardan geçtiğin için kadınsal problemlere bakış açında biraz daha cesaretli olunuyo
(evli gbi konuştum haa :9:)
şimsi nasılsın kanama ne durumda azalmıştr inşallah

ayyy canım ya nasıl telaşlandın kimbilir valla haklsıısn
evli olunca sanki başka oluyo belli aşamalardan geçtiğin için kadınsal problemlere bakış açında biraz daha cesaretli olunuyo
(evli gbi konuştum haa :9:)
şimsi nasılsın kanama ne durumda azalmıştr inşallah

:1: evet oyle oluyor canım...
doktor 2 gunde gecmesı lazım kanamanın demıstı bugun 2 gunu doldu ıste ılacın ama tamamen kırmızı renkten kurtulamadım coook az ve cok acık renkte sadece tuvalete gelsede yınede tamamen kurtulmus degılım bu normal mıdır bılmıyorum ama boyle devam ederse doktora soracagım artık yarın

:1: evet oyle oluyor canım...
doktor 2 gunde gecmesı lazım kanamanın demıstı bugun 2 gunu doldu ıste ılacın ama tamamen kırmızı renkten kurtulamadım coook az ve cok acık renkte sadece tuvalete gelsede yınede tamamen kurtulmus degılım bu normal mıdır bılmıyorum ama boyle devam ederse doktora soracagım artık yarın

nasıl oldun canım ? merak ettim.inşallah tamamen iyileşmişsindir .

evet canımmm adetım sukur tamamen kesıldı inşallah çekilme kanamsından sonra bir daha böyle bir problem yaşamam ancak ilacın yan etkilerini hala yaşıyorumm maleseff:(((

Kanamanın kesilmesine sevindim.İlacı kesince yan etkilerinden de kurtulursun canım. Umarım ve dilerim Rabbim bi daha ne bu derdi nede başkasını yaşatmasın :)

Back