çoook önemli!............

melektayar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
16
0
46
Merhaba arkadaşar

Ben melek. Bu hafta yapılan muaynemde doktorum benden bebeğe kan pompolayan sol tarafımdaki danarın ince olduğunu söyledi ve şok oldum o anda tek sorduğum soru bebeğe bir zararı olur mu oldu doktorum hayır ama izlememiz gerektiğini söyledi. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı karşılaşanlar ne yaşadılar?? Yardımcı olurmusunuz lütfen. Bu arada 29 haftalık hamileyim doğumada az bir zaman kaldı......

canım ınan hıc bı bılgım yok ama ıcını ferah tut ınsallah saglıkla gelır bebegın sana :nazar:

arkadaşar

Ben melek. Bu hafta yapılan muaynemde doktorum benden bebeğe kan pompolayan sol tarafımdaki danarın ince olduğunu söyledi ve şok oldum o anda tek sorduğum soru bebeğe bir zararı olur mu oldu doktorum hayır ama izlememiz gerektiğini söyledi. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı karşılaşanlar ne yaşadılar?? Yardımcı olurmusunuz lütfen. Bu arada 29 haftalık hamileyim doğumada az bir zaman kaldı......

melekcim uzgunum benim sana bi faydam olamayacak..ben daha once boyle bi durum yasamadim.ama birseyler yazmadan da gecemedim..senin icin sadece dua edebilirim...Allah saglikli bir sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah...

X