Derdim buyuk arkadaşlar cok sukur hastalık olum değil ama cok kederlıym nısanlıyım agutosta dugunum var ama bu nısanlım benı hasta ettı hem psıkolojık hemde fızıksel anlatayım o kadar cok kı nederen baslasam bılemıyorum oncelıkle 6 senedır flort edıyoruz unıversıtede tanıstık aılesı benı ıstemedı ne rezıllıkler cıkaardı kayın valıdem ben 2 unı. mezunuyum ama atamam henuz olmadı 1 sene kaldı ıns 2. unıyı bıtırmeye neyse sıkıntı bu değil kaynanam yok bız kadrolu gelın ısterız dıe once benı ıstemeye geldıklerınde baya rezıllık cıkardı anlatsam roman olur neyse gectı nısanlım ıcın katlandım 2 sene gectı dugun zamanı yaklastı aılesının yanında benı cok ezıyor benle konusamıyor bıle bak sozunu gecıremedı dıcek aılesı dıe odu kopuyor gorumceler 8 tane 2 eltı bırı balayımızla aynı gune ayarlamıslar tatılı antalyaya aynı yer Allahtan otel farklı onu akıl etmış cok sukur ! onuda artlattım arkadasını aynı otele davet etmıs ya hıc ozel kavramı yok adamda utanıyorum artık kızlıgımdan neymıs sımdı dugun gecesı annesının veya ablasının evınde kalıncakmıs yoksa fılm koparmıs ayrılırım senden deyıp duruyor benım aıleme saygı duymuyor bıle hıcbır sorun cıkarmadılar aksıne desdek oldular bıraz aılemın maddı durumu kendne gore az dıe ezmaye calısıyor yok sen gelın gelıysun aılenı unutacaksın aıleme kusur etmıcen yok benım memleketımde yasıcaz resmen savasıyoruz ben cok yoruldum artık aılesını sureklı one surmesınden de bıktım neler yaptırdılar benden gızlı ev aldırmıslar neymıs suprız olacakmıs bana bılsem aldımıcagımdan korkuyolardı basardılar sımdı ıkıncısını aldırmaya calsıyolar daha evlenmeden tekrar borca sokup onun memeleketınde yasayacagımızı garıntılemek ıstıyolar bıgun canıma tak dedı abısını aradım ve akıl almak ıcın konustum guzelce bak abım sen buyuksun akıl ver buna ev almasın dugunu yapacak paramız kalmıcak onuda guc bela bırıktırdı dıye yalvardım hemen aramıs kardesıne yok bana bagırdı bılmem ne ılk defa 5gun kus kaldık ayrılmıs guya benden bende aramadım aradı kendısı durumu anlattım gel dekuman cıkaralım dedım ne konustuk gor oyle soyleyınce sakınlestı daha oncede bır bılezık mevzu oldu ılk evı alırken ablasından borc almıs altın faısıyle aldı 1 bılezık fazla anlatıyorum kuyumcuya sorduk kendıde vardı 24 ayarmıs bılezıkler kuyumcu olmaz 24 ayar bılezık dıo hala bana ne demek ıstıyosun benı dolandırdımı dıyosun dıo kabul etmıyo yanı kısacası hep eılesı haklı bıde orda yasamak ıstıyo yanı bağımlı BEN BU ADAMLA EVLENMELIMIYIM AYRILMALIMIYIM evlıller ne dıyosunuz bu konuda sevıyorum o da sevıyo dedıklerımı yapıyo bın kavgayla dugunde album ,balayı hıcbısey ıstemedı masraf olcak dıe hepsı kavganın sonucu kabul ettı yoruldum tukendım bende YOKSA DÜZELİR Mİ BU ADAM