Ekledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sonradan göremedim diye icimde kaldi, acaba fotograflari dogru yerlestirdim mi bilmiyorum ama
Neyse bir hatam var ise eminim bana iletilecektir paylasilmadan önce.
Uzun zaman sonra katilinca heyecanli oluyormus!
o zaman yarin yeni düdüklünle kuru yap,yaninada pilav.hem düdüklünüde denemis olursun
canim ben kiraz yapragi sarmasi hic denemedim..normal kiraz yapraginimi sariyorsun
ilk ona demek
Dün öyle demiyordun ama
gecmisolsun canimcigim
ellerine saglik...
Oy oy oyy bu ne sürat lambım şaşırttın vallaha
Olmuştur canım benim sen yaparsında olmazmı
Ne yaptın merak ettim ama ben
darisi basina canim..sen ne yapican bende merak ediyorumOy oy oyy bu ne sürat lambım şaşırttın vallaha
yanina pialv yapmadinmiCanım yeni düdüklü mü dün denedim etli nohut pişirdimHarika oldu
Ama hemşom kiraz yaprağı köftesinden bahsediyoruz
Oy oy oyy bu ne sürat lambım şaşırttın vallaha
Usha hoşgeldin pilav hazır mı ne zaman ekleyeceksin
Bak gördün mü ne cevherler var yapacağım dedi hemen yaptı ekledi
Valla Usham kendi kendime dedim ki bugün yapmazsam bir daha üsenip de hic yapamam, bir heves kendimi markette buldum.
Ne zaman eklenir ki acaba?
Sebzeli Etli Pilav yaptim.
Gerisi süprizzzz!!!
Hoşgeldin canım yeni sıcak sıcak pilavımız geldi bile konu açılmasını bekliyoruzRejimde olan insanlar için pilav kategorisi açılmamalıydı
darisi basina canim..sen ne yapican bende merak ediyorum
yanina pialv yapmadinmi
köftemi..efser sardim dememismiydi..ben nerden kacirdim konuyuda öyle anladim acaba
neyse köftesinide hic denemedim,onun tarifini versin o zaman
köftemi..efser sardim dememismiydi..ben nerden kacirdim konuyuda öyle anladim acaba
neyse köftesinide hic denemedim,onun tarifini versin o zaman
Kazen siteye gelince açılırValla Usham kendi kendime dedim ki bugün yapmazsam bir daha üsenip de hic yapamam, bir heves kendimi markette buldum.
Gerisi süprizzzz!!!
Hoşbuldum canım
Evet ya gizli cevherdir lambım
Ama şimdi ben katılamam artık(arasam bulamazdım böyle bahane ) arkadaşım katılmış bana ona rakip olmak değil desteklemek düşer
Belgeleri getirtme nevosa ushaHoşbuldum canım
Evet ya gizli cevherdir lambım
Ama şimdi ben katılamam artık(arasam bulamazdım böyle bahane ) arkadaşım katılmış bana ona rakip olmak değil desteklemek düşer
Valla Usham kendi kendime dedim ki bugün yapmazsam bir daha üsenip de hic yapamam, bir heves kendimi markette buldum.
Gerisi süprizzzz!!!
Efser icine köfte mi koymus sarmanin??? Gayet sarma gibi duruyor ama, cok da leziz görünüyor bu arada. Ben de hic kiraz yapragindan sarma yemedim.
Canım kış için kurutulan yapraklarımız var haşlanıyor yada salamurada yapılıyor yazınki başka taze daha aromalı olur buranın bildiğin yarmasıla incecik sarılıyor ilk başlarda çabuk sıkılıyorsun amam zamala yaptıkca pratıkleşip hızlanıyorsuno zaman yarin yeni düdüklünle kuru yap,yaninada pilav.hem düdüklünüde denemis olursun
canim ben kiraz yapragi sarmasi hic denemedim..normal kiraz yapraginimi sariyorsun
ilk ona demek
Dün öyle demiyordun ama
gecmisolsun canimcigim
ellerine saglik...
Belgeleri getirtme nevosa usha
iyisimi sen bahane arama,tarif ara
Belgeleri getirtme nevosa usha
iyisimi sen bahane arama,tarif ara
Güzel ama değilmi bahanem
Tarif bulmuştum aslında ama Kazen benim tarifi girişe koymuş
Nevoşum başka bahara diycem ama baharlar da çok yağmurlu oluyor